Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 potem to nie będzie chciała z nami gadać :D Hehe,jak dojdę do wagi 70 kg to Dukana na ołtarze wyniosę :D i chyba książkę o tym napiszę... :lol: Na pewno ruszy :D Mam nadzieję że ruszy,to znaczy wiem że ruszy ,nie ma innej opcji :D może się pochwali :D Wy szybciej osiągniecie wymarzoną wagę i zapomnicie o biednej Śliweczce,która gdzieś tam na forum chudnie nadal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Makiia , głowa do góry moja waga stała w miejscu prawie trzy tygodnie a nawet zołza podniosła się o 500 g :lol: ,nie pomagały groźby ani prośby w końcu jednak dała się udobruchać i zaczęła powoli, baaardzo powoli spadać .W/g testu Dukana powinnam II fazę skończyć 10.08.09 ale już widzę, że potrwa to dłużej więc po prostu wrzuciłam sobie na luz i spokojnie dietkuję dalej. a własnie! tez sobie ten test zrobiłam i okazało się, że jestem 20 deko do przodu w uderzeniówce, niż przewiduje mój schemat :D:):D teraz znów ruszyło! makiia powinnaś sobie go zrobić, to bardzo motywujące :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ewentualnie da autograf :lol: No poprostu rozbrajasz mnie Margot! Siedzę i śmieję się sama do siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tina10 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wielka optymistaka ja wedlug testu 2 faze powinnam skonczyc 5.06.09 ale tez wiem ze nie dam rady do tego czasu zrzucic 5 kg. Chociaz pewnie gdy bym zrzucila jeszcze ze 2 kg to juz zacze 3 faze.Ostatnio ladnie ubylo mi w pasie i brzuchu ,jeszcze zeby kilka cm tak zebym miescila sie spokojnie w rozmiar 38 to juz mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a własnie! tez sobie ten test zrobiłam i okazało się, że jestem 20 deko do przodu w uderzeniówce, niż przewiduje mój schemat :D :D :D teraz znów ruszyło! makiia powinnaś sobie go zrobić, to bardzo motywujące :D acha! jest i zła wiadomość...2 faza (zgubienie 17,9kg) potrwa 145 dni.....bez dnia obecnego (żeby się nie dołować :lol:) 142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No poprostu rozbrajasz mnie Margot! Siedzę i śmieję się sama do siebie! śmiejesz się i chudniesz, moja droga, chudniesz!! dorzućmy do tego jeszcze sex i dukan nam nie potrzebny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witaj Sliweczka ale wiedz ze to jest szkocja a nie polska tu nie ma takich ryb ja jakies paluszki,mnie interesuje losos wedzony (jest tlusty co prawda ale chyba mocno bialkowy) i powidzmy rolmopsy tu naprawde nie ma takiego wybory jak w polsce a o takich sklepach miesnych czy wedliniarskich tpo mozesz pomarzyc,tak samo z rybnymi sklepami sa zadkoscia i trzy ryby na krzyzpisalem ze o makreli to moge raczej zapomniec(takiej jak w polsce) Lenox a może podjedź do jakiegoś marketu większość z nas zaopatruje się w nich można pomacać heh poczytać etykiety i wybrać odpowiednie produkty dla nas :lol: :D :D M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makiia Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Sliweczka: no wlasnie jestem 1 dzien po okresie...wiec to nie ejst powodem...Dodam ze tez sporo cwicze... A co to za test? Mozecie podac jakis link do stronki? A co do tych zarodkow to sa firmy Kupiec, a i znalazlam jeszcze w Tecsco lososia w sosie wlasnym. Nawet dobry :lol: A kielki mozemy jesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 kraby,,,,?????tego nie jadlem i jakos nie mam ochoty eksperymentoac ...są rewelacyjne polecam no i te paluszki i sałateczka z ogórkiem mmmm :lol: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wielka optymistaka ja wedlug testu 2 faze powinnam skonczyc 5.06.09 ale tez wiem ze nie dam rady do tego czasu zrzucic 5 kg. Chociaz pewnie gdy bym zrzucila jeszcze ze 2 kg to juz zacze 3 faze.Ostatnio ladnie ubylo mi w pasie i brzuchu ,jeszcze zeby kilka cm tak zebym miescila sie spokojnie w rozmiar 38 to juz mi wystarczy. o kurcze blade...rozmiar 38.... gratulacje kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 koniecznie muszę spróbować, bo kraba nie jadłam. choć pewnie kraba tam na lekarstwo :lol: a do sałatki co dodajesz?? czy sama wymyślasz te dania, czy to wymysły dukana? popatrz zapłaciłam za priorytet a wysłali ekonomiczną i jeszcze nie doszła, więc "dlatemu" jestem taka ciekawa:) Kochana polecam kraby, gotowane jajko, ogórek surowy i ale majonez lub jogurt sól pieprz dla mnie gut :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 makiia, w przepastnych czeluściach naszego ponad 180 wątku jest link, z którego skorzystałam czas ruszyć swój brazylijski do roboty, bo trzeba zrobić 3 obiady (dla Olafka, dla Maćka i Wojtka i dla siebie) i... w końcu doszła książka. imieniny przełożone na weekend, więc mogę przestudiować dukana, gdy młody będzie spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Kochana polecam kraby, gotowane jajko, ogórek surowy i ale majonez lub jogurt sól pieprz dla mnie gut :D dzięki milenko, pozdrawiam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 śmiejesz się i chudniesz, moja droga, chudniesz!! dorzućmy do tego jeszcze sex i dukan nam nie potrzebny :lol: Tak racja,śmiech to zdrowie :D Ale mimo śmiechu i sexu to jednak Dukan się przydaje :D Sliweczka: no wlasnie jestem 1 dzien po okresie...wiec to nie ejst powodem...Dodam ze tez sporo cwicze... A kielki mozemy jesc? O kiełkach nic mi nie wiadomo.Może poprostu jeszcze ta woda po @ nie zeszła z organizmu,zobaczysz jutro co się będzie działo.Ja dochodzę do poprzedniej wagi po @ 2 dni.Sporo ćwiczysz więc może nie spalasz tłuszczu tylko zamieniasz to w masę mieśniową i stąd małe ubytki wagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi