Anula1978 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Chyba się zastrzele :D Ja już 47 dni się 'męcze'... ale nie ma mnie mniej o 10 kg :D Marudo to i tak pięknie 10 kg w 47 dni a ja 12 kg w 87 dni :lol: ojojoj '!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tina10 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Pro po zarodkow ostatnio kupilam w realu otreby i byly do nich dolozone gratis zarodki.Ale byly tez w sprzedazy osobno. A u mnie odwrotnie z tym chudnieciem,jak na razie to tylko maz zauwazyl ze schudlam(albo boi sie powiedziec inaczej) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Chyba się zastrzele :D Ja już 47 dni się 'męcze'... ale nie ma mnie mniej o 10 kg :D O nie nie jeszcze się pomęczysz z nami...oj Marudo ale Ty dzisiaj marudzisz :lol: heh A robiłaś sobie taki teścik indwidu ile Tobie dni wyszło? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja z tobą zostane bo odkąd pamiętam to jestem na diecie :D Tak tylko mówisz... Kochana na sex trzeba siły a przy takim jedzeniu .... :D Ja tam siłę mam... :lol: Powiem Wam że te zarodki są o niebo lepsze w smaku jakoś takie słodko coś tam myślę że łyżka nikomu nie zaszkodzi (zresztą wartości mają podobne a o wiele więcej witamin)ja zamierzam je z mieszać z otrębami...Jogurt naturalny przybrał zupełnie inny smak polecam! :D To jutro kupię te zarodki...skoro smaczne :D Odebrałam Julkę ze szpitala,nareszcie wszyscy w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Powiem Wam że te zarodki są o niebo lepsze w smaku jakoś takie słodko coś tam myślę że łyżka nikomu nie zaszkodzi (zresztą wartości mają podobne a o wiele więcej witamin)ja zamierzam je z mieszać z otrębami...Jogurt naturalny przybrał zupełnie inny smak polecam! :D świetne te zarodki, też je dodaję do jogurtu. to dopiero dieta! jesz pyszności i chudniesz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 [quote name='Śliweczka' date='24.04.2009, 11:03' post='75998' Odebrałam Julkę ze szpitala,nareszcie wszyscy w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Powiem Wam że te zarodki są o niebo lepsze w smaku jakoś takie słodko coś tam myślę że łyżka nikomu nie zaszkodzi (zresztą wartości mają podobne a o wiele więcej witamin)ja zamierzam je z mieszać z otrębami...Jogurt naturalny przybrał zupełnie inny smak polecam! :D Milenka- zaraz dzwonię do męża niech mi dziś kupi te zarodki w Carrefourze...... będę szamać z otrębami :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malenka35 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 :D Chyba się zastrzele :D Ja już 47 dni się 'męcze'... ale nie ma mnie mniej o 10 kg :D Hej Maruda, nie załamuj się bo mnie jest strasznie dużo i mam strasznie dużo do zrzucenia - czyli może dlatego idzie szybciej. Jeszcze 23 kilosy :lol: . Ale wiecie co, zauważyłam że gdy nie jadłam chlebka i naleśników (oczywiście wszystko z przepisów naszej diety) to jakby szybciej mnie ubywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja tak szybko wagi z testu Dunkana chyba nie osiągnę bo przez ponad 3 tygodnie stałam w miejscu, a do III etapu powinnam przejść 23 czerwca czyli za 2 miechy a tu jeszcze prawie 8,5 kg do stracenia zostało. Anula no to witaj w klubie ja na kolejna fazę powinnam przejść 15-05 i co makabra :lol: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Śliweczko - bardzo się cieszę,żę mała Julka już w domku z rodzinką. Mama musisz ją teraz trochę odkarmić po tym szpitalku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Odebrałam Julkę ze szpitala,nareszcie wszyscy w komplecie. JUPIIIIII JULKA W DOMCIU!!! :lol: :D :D ZDRÓWKA MOJE KOCHANE RYBKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Milenka- zaraz dzwonię do męża niech mi dziś kupi te zarodki w Carrefourze...... będę szamać z otrębami :lol: Dzwoń dzwoń kochana warto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ale wiecie co, zauważyłam że gdy nie jadłam chlebka i naleśników (oczywiście wszystko z przepisów naszej diety) to jakby szybciej mnie ubywało. Malenka to spróbuj ograniczyć do minimum i będziesz miała lepsze efekty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Napisane jest że to był ostry nieżyt żołądkowo-jelitowy. Stanko niestety ,jeszcze dietka... JUPIIIIII JULKA W DOMCIU!!! :lol: :D :D ZDRÓWKA MOJE KOCHANE RYBKI!!! Dziękuję Wam kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi