Milenka Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ja również widziałam tę książkę,ale dopiero kilka dni temu kupiłam poprzedną Ducana i na razie na tę nie mogę sobie pozwolić,więc jak wszyscy z utęsknieniem czekam na nowe przepisy :sad: [LINK NIEAKTUALNY] Mallina aż ślinka cieknie jak patrzę na Twój avart..... :) Na pewno dołączymy new przepisy! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MamaKasia Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Małe pytanko, jaki kupujecie jogurt naturalny 0%? Pytam bo znalazłam wczoraj Jovi ale jak w domu zobaczyłam co ma w składzie to zwątpiłam: węgli przeszło 7, a na dodatek cukier i żelatynę. Koszmar!! Zawsze kupowałam Zott, ale on ma 3%tł i postanowiłam przerzucić się na coś chudszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam radę Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jasne , że podzielim się przepisami :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 jot nie dokońca się z tobą zgodzę, jogurt grecki a właściwie bałkański light ( taki z facetem w czapce ) ma raptem 3% tłuszczu, to tyle samo co serek wiejski light, który wszystkie protalowiczki jedzą :sad: W smaku jest podobny do śmietany i niektórym z nas może ją bez problemu zastapić Pozdrawiam Witaj Magdalenko jogurt bałkański jest innej firmy a jogurt drecki innej w moim poście była mowa o greckim light i on nie ma 3 tł tylko znacznie więcej jogutru bałkańskiego light nie widziałam jeszcze i nie zabieram głosu ptytano o jogurt grecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anusiaanulka Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Oj ale mnie rozpiera.... znowu poleciał jeden rozmiar czyli już w sumie 2 rozmiary od stycznia- ale sie ciesze jak dziecko. Mąż zakupił mi wagę elektroniczną i to mnie mobilizuje jeszcze bardziej bo widze to 100g to 200g dzień po dniu w dól, cieszę sie jak szalona. Haha.... a ja też dzisiaj dostałam od męża wagę elektroniczną!!!!! Niestety poległam dzisiaj na całej linii :sad:((( Moja psychika siadła (dziś skończyłam 30lat!) i zjadłam ogromny kawałek ciasta z karmelem i obiad z mężem w restauracji :) Od poniedziałku z nową wagą będę walczyła znowu..... :lol:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja kupuję jogurt grecki 0%, nie ma wooooogóle tłuszczu :grin: , a jest super, robie też z niego litr (prawie) jogurtu już bardziej płynnego, w smaku jest super również podaj sklep gdzie można kupić grecki0%, bo sama kupię duużą ilość :sad: :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anusiaanulka Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 mam pytanko.... czy mąkę kukurydzianą je się w fazie z samymi proteinami??? :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgonek Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 podaj sklep gdzie można kupić grecki0%, bo sama kupię duużą ilość :sad: :) :lol: Jot, ja kupuję w Auchan, choć nie zawsze jest, a powiedzcie co sądzicie o chudym rosole w kostkach, znalazłyście coś specjalnego, czy chodzi o zwykłe kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anusiaanulka Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Niestety poległam dzisiaj na całej linii :) ((( Moja psychika siadła (dziś skończyłam 30lat!) i zjadłam ogromny kawałek ciasta z karmelem i obiad z mężem w restauracji :lol: Od poniedziałku z nową wagą będę walczyła znowu..... :grin: ))) Dziewczynki a ja już tej naszej diety nie rozumiem!! Po wczorajszym objadaniu mam 900 gram mniej!! :sad: Tak nagrzeszyłam a mimo to schudłam prawie kilogram!! Szok!! Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to możliwe?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka_23 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Moja droga Magdalenko a gdzie ten jogurt można zakupić, hę?! Z góry dziękuję, M :sad: Ja kupuję go w Bomi lub Auchan Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostatnia szansa Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Anusia! Może wcześniej zalegało dużo w jelitkach, a po dobrym jedzonku przeczyściło :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anusiaanulka Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Anusia! Może wcześniej zalegało dużo w jelitkach, a po dobrym jedzonku przeczyściło :) no właśnie, że w kibelku nie byłam już dość długo :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magducha74 Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Witajcie Proteinki.. :) Mam nadzieję, że przyjmiecie do swojego grona jeszcze jedną "nawiedzoną proteinkę"?... od tygodnia czytam Wasze posty i jestem pod... dużym wrażeniem :lol: . Prężnie działająca "grupa wsparcia" jednym słowem. U mnie dzisiaj - 21 dzień walki. Stracone: 5 kg.. Muszę przyznać, że chwile załamania przetrwałam jakoś dzięki... waszemu portalowi! I. KOCHAM WAS za te wszystkie obłędne przepisy!!! Gdyby nie Wy - ciągnęłabym na cholernym kurczaku i serze ( na które już patrzeć nie mogę!) :sad: Z suwaczkiem na razie nie będę się wygłupiać bo... waga skacze mi w ciągu doby czasami i 2 kg ( koszmar!)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Dziewczynki a ja już tej naszej diety nie rozumiem!! Po wczorajszym objadaniu mam 900 gram mniej!! :sad: Tak nagrzeszyłam a mimo to schudłam prawie kilogram!! Szok!! Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak to możliwe?????? Anusiaanulka,ja zawsze na następny dzień po grzeszkach (drinki,ciasto :lol: )mam niską wagę,ale na następny dzień waga się podwyższa.Mam nadzieję że u Ciebie tak nie będzie :) Witamy Magducha74 !Fajnie że możemy pomóc komuś kto chce się do nas przyłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi