Nowicjusz007 Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dajcie mi jakiegoś przepisa na ppppppuuuuuusssssssszzzzzzzzznnnnnnnnaaaaaaa jajecznice za gorsze ;] plizz : szybo i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiadu Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 tania jajecznica to masło i jajka... chcesz taniej? tańsze masło tańsze jajka... ja lubię taką. na smalcu podsmażam boczek dodaje cebuli i na to wylewam rozklepane jajko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja rozpuszczam smalec na patelni,dodaje jajka+drobno pokrojony szczypiorek+sol i smaze tak zeby byla scieta lecz nie spieczona. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 31 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 jajka,cebula,olej ( z braku innego tłuszczu) podgrzej olej na patelni,dodaj jajka,podsmaż je,dodaj za moment pokrojoną (jak chcesz) cebulę,wszystko wymieszaj i wcinaj ;) potrawa szybka i smaczna :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzenab83 Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Ja uwielbiam jajecznice z żółtym serem. Wbijam jajka i dodaje trochę startego żółtego sera. mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christina Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 tania jajecznica to masło i jajka... chcesz taniej? tańsze masło tańsze jajka... ja lubię taką. na smalcu podsmażam boczek dodaje cebuli i na to wylewam rozklepane jajko. Boczek na smalcu?! - A w jakim celu?! - Przecież boczek zawiera w sobie wystarczającą ilość tłuszczu, który sam się wytopi - smalec jest zupełnie zbędny. - Przepraszam, ale jajecznica na smalcu... - ani to smaczne, ani zdrowe... - Spróbuj kiedyś wytopić tłuszcz z boczku, wrzucając pokrojone kawałki na rozgrzana patelnię, ale dopiero po przykręceniu gazu. - Można wytapiać boczek pod przykrywką. - Jeśli okazałoby się, że boczek jest zbyt chudy, to można dodać - przed wbiciem jajek - trochę masła... ale żadnego smalcu! Na boczku można poddusić trochę cebulki lub sypnąć posiekany szczypiorek na wbite jajka. - Wychodzi smaczna i niedroga jajecznica. Oczywiście doprawiamy solą i pieprzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justysia144 Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja coś doradzę:) Jajecznica na smalcu jest dobra, ale ja ogółem robię taką, że robię na margarynie i kiedy jajecznica się ścina dodaję troszkę Magi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja do jajecznicy dodaję przysmażonej szynki na maśle, pieczarki a na końcu już żółty ser - pychota , polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Oooo zapomniałem o szczypiorku - to jest podstawa wszelkich dań, a w szczególności jajecznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.