Skocz do zawartości

Kremówka kokosowa (zwana też papieską)


Jamaica

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

  • 8 miesięcy później...

Czesc, upieklam dzis Twoja kremowka i mysle ze trzeba uzupelnic przepis o to jaki powinien byc uzyty budyn do masy budyniowej. Ja uzylam ten bez cukru i to popsulo troche smak placka. Nastepnym razem uzyje zarowno budyn z cukrem jak i zrobie troche wiecej kremu budyniowego, ktorego jak dla mnie bylo za malo.pozdrawiam!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pozwolę sobie odpowiedźieć bo piekłam kremówkę i uważam że jest pyszna, nie za słodka dardzo dobra do kawki. Tak ciasto piecze się ze wszystkim razem czyli kruchy spód, na niego gorący budyń, a na wystudzony budyń piana z wiórkami i margaryną (chociaż ja muszę się przyznać wyłożyłam pianę z wiórkami na borący budyń i też było ok nic się nie stało z tą pianą). Dzięki za super przepis. Pozdrawiam ;)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...
  • 3 lata później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.