Gabi_B 1 Napisano 8 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja również wczoraj zrobiłam ten sernik. Jest naprawdę dobry i robi sie go błyskawicznie. Na wierz zrobiłam posypke z prażonych na maśle wiórek kokosowych. Świetnie pasują do seniczka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dora35 1 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 kupiłam dwa jogurty Tola w Biedronce i mają po 400ml powiedzcie mi czy moge dać całe opakowania czy musze odmierzać te 340ml ?? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katarzyna 8 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Kasiulku na odwrocie opakowania są przepisy na różności i jest tam przepis na taki sernik z niewielkimi różnicami 3 jogury i 3 budynie, robiłaś może według tamtego przepisu ? Ciekawa jestem jaka jest różnica ? Pozdrawiam :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwona30 5 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja robiłam z jogurtów po 400ml i wyszedł super sernik można dodać jedno jajko więcej ale nie musowo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dora35 1 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 dzięki za szybką odpowiedź w sobote mam zamiar zrobić ten serniczek bo wszyscy go tak zachwalają że musze wyprobowac :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iwona30 5 Napisano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Tylko musisz ciasno ułożyć biszkopty bo inaczej wypłyną do wierzchu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andy8 6 Napisano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja pisałam niedawno że robiłam z tych jogurtów tola z biedronki i były takie rzadkie że część ciasta przeleciała przez tortownicę i poprostu się zmarnowała,sprawdź czy są gęste bo one nieraz są bardzo wodniste :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasiulek 2 Napisano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kasiulku na odwrocie opakowania są przepisy na różności i jest tam przepis na taki sernik z niewielkimi różnicami 3 jogury i 3 budynie, robiłaś może według tamtego przepisu ? Ciekawa jestem jaka jest różnica ? Pozdrawiam :-D A nie robiłam z trzech jogurtów :-D W ogóle dawno mnie nie było na forum... Dzięki wszystkim za pochwały... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dora35 1 Napisano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Miałam piec w sobote ale już dzisiaj włożyłam do piekarnika i pieke dam znać jaki mi wyszedł ,a jogurty były bardzo gęste musiałam je wyciągać łyżką z kubeczków :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dora35 1 Napisano 14 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 serniczek pierwsza klasa :-D pyszny i taki wysoki mi wyszedł prawie nic nie opadł dzisiaj pieke drugi bo na niedziele rodzinka go sobie zażyczyła :-D przepis poszedł dalej dzięki za takie pyszności Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasiulek 2 Napisano 14 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Dora... i tak powinien wyglądać serniczek!! Cieszę się, że smakował... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tysiak 0 Napisano 16 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ciesze się, że moja firma produkuje ten wspaniały jogurt bałkański, ale widze, że można też kupić inny i z niego zrobić. Musze znowu zrobić ale pewnie dla mnie znowu nic nie zostanie, ja polewam go polewą czekoladową pychotka!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elmo_23 2 Napisano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Tak zachwalalyście i zachęcałyście zdjęciami, że się skusilam. Serniczek siedzi właśnie w piecu, ale już widzę 2 biszkopty na wierzchu, więc będzie podobny do sernika Wioli :P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
renigliwice 8 Napisano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 serniczek pierwsza klasa :P pyszny i taki wysoki mi wyszedł prawie nic nie opadł dzisiaj pieke drugi bo na niedziele rodzinka go sobie zażyczyła :lol: przepis poszedł dalej dzięki za takie pyszności Piękny jest ten serniczek Dora!!! Gratuluję. Piekłaś go metodą gazetową? :P??: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi