Gość aganabora Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 jak myślicie, czy ten deser jest kaloryczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Głównym składnikiem jest tutaj galaretka więc chyba nie jest taki kaloryczny napewno będzie jeśli upiększymy go bitą śmietaną i czekoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyra1 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wygląda smacznie :razz: , a moja kobitka ostatnio zmajstrowała deserek też z galaretki . Wzorowała się na czymś takim https://www.kobieta.pl/gotowanie/ksiazka-ku...musow-i-pianek/ . Muszę przyznać , że smakuje tak jak wygląda :D , bardzo lubię truskawki tak że jeszcze badziej mi smakuje , mało roboty a ciekawy efekt :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Deserek dziś zrobiony. Truskawki zalałam pianką. Garnek wylizałam, pycha. Teraz czekam na opinię domowników (są w pracy0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyra1 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 No to się pochwal jak wrócą :D Czekamy , a ja sobie też muszę coś wymyślić zeby zamowic do jedzonka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Deser pyszny, choć ciut za słodki. Robiłam z galaretki truskawkowej. Na dno pucharków dałam pokrojone truskawki a na to piankę. Nikt nie wierzył że pianka jest z galaretki!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyra1 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ha widzisz jak zaskoczyłaś :D Najważniejsze chyba , że smakowało i tak ma być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek88 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 super!! pychota!! jak najwieksza ocenka sie nalezy!! :lol: juz zaniedlugo bęwę wcinać:sad: A mam jeszcze małe pytanie: mianowicie na jedną galaretke 1,5l wody to nie troche za dużo? osobiście dałam troszkę mniej...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 witam, ja tez galaretke zrobilam i siedzi w lodowce,bedzie na jutro;-) fajny pomysl z ta galaretka;-) kasiek 88- tam jest napisane 1,5 szklanki wody nie litra:-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Odświeżam przepis :) Skusiłam się na ten pyszny i bardzo szybki do zrobienia deser :) Polecam na Walentynki - smacznego :) Dziękuję za przepis i pozdrawiam Cię Dalovay :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 WOW- prześlicznie sie prezentuje !!!! Serduszka dodają niesamowitego uroku :) ...Dopiero trafiłam na to cudo :) . Extra pomysł na szybki , niskokaloryczny deser . Wypróbuję !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dziękuję Dorotko i polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Robiłam go już trzeci raz . Nam smakuje jak ..legumina :) Polecam !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Bardzo apetycznie wygląda... mniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi