ina12 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 To my Haniu Tobie dziękujemy bardzo za wspaniały przepis, robię deser bardzo często i myślę że nikt nie będzie miał za złe że ośmieliłam się podziekować jeszcze raz w imieniu wszystkich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna.K Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Deserek pychotka a jak jeszcze posiedzi w lodówce to poezja smaku.......................mnnnnnnnnnnnnnnniam Napewno jeszcze wypróbuje na biszkopcie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczółka maja Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 zachęcona pozytywnymi opiniami zrobiłam piankę i.... Nie rzuciło mnie to z nóg. Jak dla mnie nic szczególnego. Ale może ja mam jakiś dziwny gust :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolcia Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Haniu ja również skorzystałam z twojego przepisu i jestem bardzo zadowolona. Pierwszy raz zrobiłam deser tylko z samej galaretki.Drugi raz upiekłam biszkopt, przełożyłam go bitą śmietaną wymieszaną z galaretkami pokrojonymi w kostkę, a na wierzchu piankę cytrynową.Wyszło super ciasteczko.Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia.Pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Haniu, ja też Tobie dziękuję za pomysł - wykorzystałam go tak z ciekawości i wyszedł pycha. :grin: Zrobiłam w pucharkach z truskawkami :grin: - dzieci były zaskoczone, bo myślały, że to lody. Fany pomysł :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agula Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Hej! Moja córka uwielbia galaretki(niestety bez owoców). Mam nadzieję, że twój deser Daovay będzie jej smakował. Zaangażuję ją w ubijanie- uwielbia mi pomagać i na pewno skosztujemy. Pozdrawiam i dzięki za super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeczka_14 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mam pytanie z ilu jaj zrobić biszkopt (tylko spód) do tego deseru z pianek na tortownicę o średnicy 26 cm :evil:? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Majeczko-myślę że na spód to wystarczy z 3-4 jajek. PS.czy to cytat z Cohena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeczka_14 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Basiu dziękuję za szybką odpowiedź :D. A co do mojej sygnatury to jest to fragment mojej ulubionej piosenki Myslovitz - Peggy Brown :evil:. Pozdrawiam :razz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulinek77 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 tez myslalam ze to niemozliwe.gdyby mi ktos to zaserwowal i nie powiedzial z czego bylabym przekonana ze jest z dodatkiem jakiejs smietanki czy mleka. oczywiscie deserek nie ma smaku mleka tylko delikatny mleczny posmak sprobujcie pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!! A GDZIE DOKLADNY OPIS NA GALARETKE KAKAOWą???? SZUKAM I SZUKAM ..I NIC.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanessa Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ulinek piankę kakaową robisz w ten sam sposób. Później dodajesz tylko kakao do smaku. Pozdro i buziak dla Bobaska :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elusia Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Witam wszyskich.Deser jest super. Mozna wykorzysac go na rozne sposoby,zalezy od pomyslu.Chce zapytac Daovay,czy jagody na biszkopcie zrobionym przez Ciebie byly surowe? Elzbieta z Gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Daovay oto mój deserek jest wyśmienity robiłam go już kilkakrotnie i zawsze coś zmieniam bardzo nam smakuje-dziękuję i pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika1207 Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam serdecznie i dołączam się do zachwytów nad tym pysznym deserem:) Właśnie zrobiłam na deser walentynkowy:) taki ala torcik: cienki biszkopt, galaretka piankowa brzoskwiniowa z kawałkami brzoskwiń z puszki, masa z galaretki wiśniowej z wiśniami, śnieżka ubita z sokiem jagodowym z dodatkiem żelatyny a na wierzch wylana galaretka pomarańczowa (w stanie nie piankowym:)). Czekam na ukochanego, ciekawe czy mu posmakuje:) Dziękuję za przepis. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi