Skocz do zawartości

Jabłecznik Z Budyniem I Bitą śmietaną


Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Najczęściej odpowiadający w tym temacie

Dodane obrazy

  • 5 miesięcy później...
teresap...Twój jabłecznik z bitą smietaną jest tak pyszny,że robię go już nie wiem ktory raz i zawsze smakuje super ;-) ...zbilża się Dzień Matki,więc znowu dla mojego syna -córce obojętnie jakie,byleby było ciasto :shock: - upiekę ten jablecznik,który smakował mu za pierwszym razem wybornie :) ...pozdrawiam teresap i dzięki raz jeszcze za wspaniały jabłecznik!!
Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 3 tygodnie później...

Wlasnie upieklam to ciasto i czekam az jablka sie wystudza.Zrobilam je wedlug przepisu,ale ja pieke takie samo tylko,ze do jablek dodaje galaretke,po to aby zagescic jablka. Ja ja nazywam ''szarlotka po krolewsku''. Mysle, ze ten budyn spelnia taka role i napewno dodaje tez smaku,wiec porownam smakiDołączona grafika .A na bita smietane zawsze polewam sosem czekoladowym przed podaniem ciasta.PozdrowionkaDołączona grafika .

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 1 miesiąc później...

hej mam w planie zrobic ciasto wlasnie dzis :( Chcialam najpierw zrobic spod i pojsc do maista po reszte skladnikow.

No ale mam dwa pytania

1. ile piecze sie spod ? ok30 min???

2 czy jak na wierzch damy smietane to ciasto wstawiamy do lodówki ???Dołączona grafika

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

hej mam w planie zrobic ciasto wlasnie dzis Dołączona grafika Chcialam najpierw zrobic spod i pojsc do maista po reszte skladnikow.

No ale mam dwa pytania

1. ile piecze sie spod ? ok30 min???

2 czy jak na wierzch damy smietane to ciasto wstawiamy do lodówki ???Dołączona grafika

Zgadzam się !!!

Piekę 20 ? 30 minut, jak biszkopt zaczyna lekko odstawać od blachy to gotowy (160 stopni).

No i bita śmietana na cieście wymaga lodówki.

Pozdrawiam i życzę SMACZNEGO!!!

Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
  • 4 miesiące później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.