Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 od dzis nie jem parowek! wyobrazilam sobie jak oni je robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tez juz nie bede jadla parowek.wlaśnie pisalam ,ze zle sie po nich czulam , jakos tak cięzko i ,,tłusto,, jesli serek wiejski jest light to mozna jesc. W ksiązce dosyc duzo pisze o jajach, niestety jej nie mam bo pozyczylam kolezance. Mysle,ze 2 dziennie mozna jesc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Just Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie mam problemów z cholesterolem, więc będę wcinać te jajka :) Abstrahując od diety... Dorotka to Twój kot? On jest nieziemski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnaa Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dorotko dziekuje za odpowiedz :) :) :D juz nie bede jadła parówek, obiecuje serek wiejski byl light z piatnicy a jakie serki homogenizowane i jogurty kupujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 serkow homogenizowanych nie kupuje bo ich nie lubie a jogurty kupuje danona , te bez cukru lub Bakomy pewnie mi sie dostanie za reklame hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 bardzo się dziwię że tak mało jecie bo przeciez można jeść dużo a tu czytam: 2plasterki wedliny, 100g serka. Dziunka białka mają to do siebie,ze na bardzo długo powodują uczucie sytości dlatego tak mało jemy . Jak zjem np. jogurt z otrębami to nie jestem głodna ok 4 godziny. Witam wsród Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Abstrahując od diety... Dorotka to Twój kot? On jest nieziemski! Na zdjęciu to ja ale niestety nie mój kot :) , mam alergie na siersc kocią . zdjęcie mam z tej strony : https://ru.photofunia.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja o parowkach przeczytalam na wż-cie . Pisala o nich dziewczyna , ktora juz bardzo długo robi diete. Tez nie bede ich jadła bo jak juz pisalam nie czulam sie po nich dobrze. Ja jem naturalne jogurty bez cukru Pozdrawiam Milenko Ps. wlaśnie pije sobie mocną parzoną kawe z mlekiem. Przyznam ,ze jest to mój ulubiony ,,posiłek,, w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witajcie :D, powiem szczerze że zaczęłam się zastanawiać na tymi parówami;)i wyobraziłam sobie jak je robią bleee :)??: nie wezmę ich do ust!!! A właśnie odnośnie kawy czy można pić kawę zbożową taką w torebkach lub rozpuszczalną??? Jak zawsze rano staję na wadze i muszę Wam powiedzieć że kilogramy stanęły w miejscu :) ...czekam co będzie dalej?! Trzymam za Was kciuki, M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnaa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 witajcie!! mam pytanko czy kupująć te jogurty patrzycie na zwartość tłuszczu czy tylko na to by były bez cukru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnaa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Jak zawsze rano staję na wadze i muszę Wam powiedzieć że kilogramy stanęły w miejscu :) ...czekam co będzie dalej?! Milenko od kiedy stosujesz te diete i jakie masz wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witaj Czarnaa;) Dietę stosuje 4 dzień startowałam z wynikiem 83,6 i na dzień dzisiejszy straciłam 2,3 kg:) czyli mam 81,3! A co do jogurtów to ja jak na razie kupuję naturalne 0% a zastanawiam się czy mogą być light ale np te niby owocowe ale bez kawałków owoców, hmmm nie wiem...proszę niech kotoś mi podpowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnaa Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ja jestem zupełnym laikiem póki co w tej diecie, wczoraj zupełnie chyba pobładziłam z tym jadłospisem jedząc te nieszczęsne parówki fujjjjjjj bleeee :) dzis póki co zjadłam jajecznice z 2 jajek i wypilam kawe z mlekiem i nie wiem co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 ...a masz książkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi