Maruda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Cześć dziewczynki!!! :-D Trochę dzisiaj popracowałam nad moją sygnaturką. Chciałam mieć też ładny suwaczek jak Wy... Teraz się nie ważę - bo warzywka mam.. więc nie ma co się niepotrzebnie stresować. :D Wymaganą ilość wody już w siebie wlałam, teraz już mogę pić dla przyjemności!!! Oj - no tak czas urlopów.. Ciekawe czy ja w tym roku gdzieś wyjadę czy nie.. Wszystko zależy od mojego lubego - pozostawiłam mu inicjatywę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggin Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Juggin ja się melduję na herbatce bo już jestem po kawce. Dziś waga znów w dół chyba 200 gram HURA. Prawidlowo :-D Ja dzis odstawilam sie do pracy w spodnie obcisle na maxa, buty na obcasie i koszuleczke przy ciele. I powiem Wam, że wzbudzilam małą sensację :-D . Do tej pory łaziłam w tym co zwykle, a ze ciuchy lekko spadaly ze mnie to nikt specjalnie nie zauwazyl, ze znikam :lol: . A dzisiaj wszyscy w szoku- co sie stalo, jak super wygladam itd... jejku jak miło :) Jak to dzień może być ładniejszy, gdy od rana slyszy sie komplementy :) Zmienilam suwaczek o caly 1 kg, bo co prawda zeszlo ze mnie 800 g, ale w moim suwaczku jest tylko mozliwośc przesuniecia o cały kg, więc teraz musze sie starać, aby suwaczek byl zgodny z prawda i spalic te 200g brakujacego spadku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Juggin ja się melduję na herbatce bo już jestem po kawce. Dziś waga znów w dół chyba 200 gram HURA. Piękny urodzinowy Ci waga zrobiła :D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gohna Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Was :-D podczytuję was od poniedziałku, bo też od tego dnia jestem na diecie Protal. Od razu mam pytanie, czy to normalne, że po pierwszym dniu schudłam 1,2 kg a po drugim w ogóle? Nie mniej jednak liczę na wsparcie, droga przede mną długa ale widzę, że są też dłuższe... :D i dzięki Waszemu wsparciu niejednemu się udało. Ze swojej strony obiecuję wspierać Was również :-D Miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasias Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam was serdecznie, to moj pierwszy post moze wkoncu wpisze go tam gdzie trzeba, bo ostatnio wpisalam na czata :D zdolna ze mnie bestia wiec przepraszam gdybym znow cos palnela nie tak no i dzieki jednej z forumowiczek mam suwaczek ale nie wiem czy tez go nie zmascilam pozdrawiam kasia [LINK NIEAKTUALNY] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Was :-D podczytuję was od poniedziałku, bo też od tego dnia jestem na diecie Protal. Od razu mam pytanie, czy to normalne, że po pierwszym dniu schudłam 1,2 kg a po drugim w ogóle? Nie mniej jednak liczę na wsparcie, droga przede mną długa ale widzę, że są też dłuższe... :-D i dzięki Waszemu wsparciu niejednemu się udało. Ze swojej strony obiecuję wspierać Was również :) Miłego dnia życzę wszystkim Witamy serdecznie w naszym skromnym gronie :D Waga jak waga, płata figle... Ale nie wiem czy w uderzeniówce to codziennie traci się jakiś gram!?! Bo jak ja zaczynałam - to jeszcze nie miałam wagi elektronicznej :lol: I w uderzeniówce tylko 1kg ze mnie uszedł. Ale to niby dla tego, że nie miałam za dużo do stracenia (choć czy ja wiem czy 15-20 kg to mało..) Teraz już wszsytko uzależniam od zadowolenia z mojego wyglądu!!! Jak dojdę do 15.. to zobaczę co dalej!!! No i pomierz się centymetrem gdzie niegdzie... Będziesz zaskoczona jak i tu się traci!!! POWODZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam was serdecznie, to moj pierwszy post moze wkoncu wpisze go tam gdzie trzeba, bo ostatnio wpisalam na czata :D zdolna ze mnie bestia wiec przepraszam gdybym znow cos palnela nie tak no i dzieki jednej z forumowiczek mam suwaczek ale nie wiem czy tez go nie zmascilam pozdrawiam kasia Kasiu i Ty witaj na naszym forum :-D Tutaj wszystkim się udaje tracić kiloski - więc dobrze trafiłaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Śliweczko- ogromniaste gratulacje za wytrwalość :-D . Jestes dzielna bardzo. Jestes tez przykladem jak małymu kroczkami zdobywa sie ogromne sukcesy. Codzienne spadki wagi o kilkaset gram,dni gdy waga nie spada w ogole-dzień po dniu nie widac oszałamiajacych efektów. Gdy jednak zbilansujemy okres czasu jak w Twoim przypadku 6 miesięcy to okazuje sie , że dokonalas prawie niemozliwego :lol: . Dla mnie jestes silna motywacja do walki o swoje zdrowie i wyglad. Hip hip hura :) . I zycze Ci kolejnych 30 kg mniej:0 Albo jeszcze wiecej. Dziękuję Juggin.Staram się jak mogę,aby pozbyć się tych kilogramów.Idzie mi nieźle,mam nadzieję że wytrwam.Z Waszą pomocą napewno mi się uda. Śliweczko - GRATULACJE :) Oj, są powody do dumy i zadowolenia :-D Dziękuję Edytko! Śliweczko!!! GRATULACJE!!! Piękne podsumowanie półrocza. U mnie znowu troszke mniej, ale idzie dość wolno :D Dzięki Zuza! Ciesz się że waga spada,pomalutku,ale spada.Za szybko chudnąć nie można,to niezdrowe...Pomału schudniesz ile chcesz. Juggin ja się melduję na herbatce bo już jestem po kawce. Dziś waga znów w dół chyba 200 gram HURA. Anulko,gratulacje spadku i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggin Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Anulko - Wszystkiego naj naj naj... niech waga szybciutko spada a w zyciu samych usmiechów Ci zyczę :-D :lol: :) Witam Nowe Proteinki- wytrwalosci i zaparcia w osiagnieciu celu. Forum jest zarówno kopalnia wiedzy o diecie , jak i miejscem gdzie zawsze możecie poplakac nam w rękaw :D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Was :-D podczytuję was od poniedziałku, bo też od tego dnia jestem na diecie Protal. Od razu mam pytanie, czy to normalne, że po pierwszym dniu schudłam 1,2 kg a po drugim w ogóle? Nie mniej jednak liczę na wsparcie, droga przede mną długa ale widzę, że są też dłuższe... :-D i dzięki Waszemu wsparciu niejednemu się udało. Ze swojej strony obiecuję wspierać Was również :lol: Miłego dnia życzę wszystkim Witaj Gohna! W tej diecie wiele nas zaskakuje,czasem waga płata figle.Ale chudniemy i to jest najważniejsze. Witam was serdecznie, to moj pierwszy post moze wkoncu wpisze go tam gdzie trzeba, bo ostatnio wpisalam na czata :D zdolna ze mnie bestia wiec przepraszam gdybym znow cos palnela nie tak no i dzieki jednej z forumowiczek mam suwaczek ale nie wiem czy tez go nie zmascilam pozdrawiam kasia [LINK NIEAKTUALNY] Kasiu również witaj w naszym gronie!!! Trzymam za Was kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzisiaj niestety nie mogłam wypić z Wami kawki :-D Niedawno włączyłam kompa.Burza szalała całą noc,cały ranek grzmiało ,teraz na chwilkę poszło gdzieś dalej,ale słychać że gdzieś daleko grzmi.We wiosce położonej niedaleko mojej wsi piorun spalił budynki gospodarcze...Co się dzieje z tą pogodą...Koniec świata chyba blisko... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Śliweczko to i poetka z Ciebie :D No, no.. jestem pełna uznania!!! To będzie hasło przewodnie naszego forum :-D Miejmy nadzieje, że te burze w końcu się skończą wszędzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Widze Kasiu ze udalo Ci sie wstawic suwaczek,bardzo sie ciesze,dobrze ze napisalas na czacie bo dzieki temu moglam pomoc,wszystkim odchudzaczkom zycze wytrwalosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Śliweczko to i poetka z Ciebie :D No, no.. jestem pełna uznania!!! To będzie hasło przewodnie naszego forum :-D Miejmy nadzieje, że te burze w końcu się skończą wszędzie!!! Hehe,jestem poeta,tylko głowa nie ta :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi