Dorota Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Jakie jajka podajecie na Wielkanocny stół? Jaki robicie farsz? Macie jakieś ciekawe propozycje? Ja znalazłam na forum coś takiego: :) :grin: :oops: :) :) :-D :oops: :razz: :D :arrow: :arrow: https://www.smaczny.pl/forum/topic/4305-jajka-faszerowane-z-pasta-z-tunczyka/page__p__21238__hl__faszerowane__fromsearch__1#entry21238 :arrow: https://www.smaczny.pl/forum/topic/6378-jaskolki/page__p__58769__hl__farsz__fromsearch__1#entry58769 :arrow: Jajka faszerowane brokułem :arrow: Jajka w żółtym puchu :arrow: Jajka faszerowane wędzonym kurczakiem :arrow: Jajka faszerowane szynką i ogórkiem :arrow: Jajka z pieczarkami w cieście francuskim :arrow: Żółty ser z pastą w galarecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ja będę robic "swoje" A dodatkowo polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Jeszcze nie mam pomysłu czym faszerować jajka w tym roku... myślałam o serku Feta, ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;-) A Wy czym faszerujecie, może mi jakiś nowy pomysł podsuniecie? :blush: Posialiście już rzeżuchę na Święta? Ja posiałam wczoraj :biggrin: podobno urośnie w ciągu 7 dni, czyli akurat na Święta ;-) Bardzo lubię rzeżuchę i często ją wysiewam, ale zawsze zapominam liczyć w ciągu ilu dni urosła ;-) Ta moja ostatnia rzeżuszka prezentowała się tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja też posiałam rzeżuchę w czwartek,popękała już i zaczyna być ją widać 🙂 Posiałam również jęczmień i pszenicę...jęczmień wyrósł pięknie i dalej rośnie i zagęszcza się,a pszenica słabiej i chyba zbyt ładna nie wyrośnie,ale nie wyrzucam jej jeszcze,bo może jeszcze coś z niej będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewTolstoj Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 jej.. uwielbiam rzeżuchę.. szkoda, że nie posiałam w tym roku. a faszerowanie jajek - moja mam jest mistrzynią. robi farsz z gotowanych i jednego surowego plus szczypiorek. potem wszystko faszeruje połówki skorupek macza w bułce tartej i podsmaża.. pyszności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Oo! takie jajeczka też są dobre, może się kiedyś na nie skuszę, pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja jeszcze robiłam na te swięta jajka marynowane w soku buraczanym,nie robiłam ich wcześniej i ciekawa jestem jakie wyjdą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Moje jajka marynowane były bardzo smaczne i ładnie się prezentowały na sosie czosnkowym 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Brzmi to ciekawie Doruniu 🙂 napisz jakie były, pozdrawiam 🙂 O!! pisałyśmy w tym samym czasie ;) Prezentują się super! :D Doruniu napiszesz jak je robiłaś, zrobię w przyszłym roku 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libercio Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A moje jaja były pisankami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figiel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 POMYSŁOWE PISANKI -SUPER !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wyglądają super! Fajny pomysł, gratuluję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libercio Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Dziękuję bardzo - miło czytać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchniauanny Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja mam przepis na jajko na twardo całe żółte i na twardo w kształcie serca ale nie wie jak dodac zdjęcie a więc wpisz link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.