ina12 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Grudzień 2007 Walentynko jestem zadowolona że ciasto smakowało. Wpisz gdzie są słowa kluczowe sernik i na drugiej stronie w przepisie jest sernik gotowany z dodanym zdjęciem. Jak będziesz piekła to będziesz wiedziała jak zrobić szachownicę, to ciasto też jest bardzo dobre. Napisałam dokładnie jak przełożyć żeby wyszła szachownica. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alinka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2008 tulipan wyglada naprawde ładnie napewno go upieke pozdrawiam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsik 12 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2008 Upiekłam keks ,który wyglądem idealnie pasuje do tego przepisu-tylko moje ciasto wykonane jest na białkach. A ,że wygląda tak samo więc zdjęcia wstawiam tutaj-jeżeli będzie ktoś ciekaw przepisu to chętnie podam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaliope 13 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2008 Ja jestem bardzo ciekawa przepisu, bo keks wygląda smaczniutko i mam ochotę go wypróbować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
minia51 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2008 Oj.....nie speszyć....piękniste!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ina12 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2008 Eluniu bardzo ładny tulipan, podaj przepis na ciasto. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apsik 12 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Październik 2008 Dziękuję za wasze zainteresowanie-przepis podałam w dziale -babki i pierniki. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pierogi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2009 Witam! ;) Mam pytanie: Czy zamiast „kisiel” mogę używać galaretki? Nie wiem, czy jedna torebka wystarczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ina12 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Styczeń 2009 Z galaretką nie próbowałam, proponuję budyń wiśniowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stokrotka 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2010 Pyszne ciasto a do tego łatwe i efektowne. Zamiast kisielu dodałam budyń malinowy (bo nic innego akurat nie miałam) i efekt był wspaniały, goście zachwyceni. Dziękuję za przepis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dorot-k 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2010 Ciasto jest bardzo smaczne i efektownie wygląda.Najbardziej smakuje moim dzieciom :grin: Nie przypomina tulipana,z niezrozumiałych powodów kolorki "poszły"do góry chociaż pociągnęłam przez środek grubym patyczkiem :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korina176 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Sierpień 2010 Ciato wspaniałe ! Cała rodzinka/szczególnie córeczki zajadają ze smakiem :mrgreen: Zrobiłam w 2 keksówkach i jednej po dosłownie minucie nie było hahah Polecam ! naprawde warto zrobić...aha i jest idealnie słodkie z polewą i cukrem pudrem- takie w sam raz.Pozdrawiam Autorke przepisu :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach