monilek26 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ostatnio zrobiłam to ciacho tyle tylko, że nie piekłam biszkoptu a na dno ułożyłam tak jak Arabika kupne biszkopty, które nasączyłam wodą z cukrem i cytryną. Całej rodzince bardzo smakowało - ciasto wystarczyło na jedno "posiedzenie" przy kawce. :-D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilka76 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Wygląda super. Chyba się na niego skuszę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elka_m Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 witam! ciasto da się zjesć ale nie uważam żeby była to jakaś rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alika Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 a ja kilka razy juz go robilam, teraz dodatkowo nasaczam biszkopt woda z cytryna i naprawde smakuje nam bardzo, ale oczywiscie wszystko rzecz gustu;) W kazdym razie wszedl na stale do mojej prywatnej ksiazki kucharskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiek50 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Wiele razy już robiłam to ciasto i za każdym razem bardzo szybko znikało , wszystkim bardzo smakuje, i za każdym razem wychodzi.Dziękuje za fajny przepis. Ciato zasługuje na 5 gwiazdek. :-) :-) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alika Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 zrobilam na wiekszej blaszce, dokladajac warstwe brzoskwiniowa z galaretka agrestowa - przez to biszkopt wyszedl troche nizszy, a warstw bylo wiecej - mowie Wam sprobujcie - pychotka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Witam! Sezon truskawkowy już dawno się skończył, czy zamiast truskawek mogę użyc mrożonych wiśni :roll: Pozdrawiam :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola_A. Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Owoce dowolne wg gustu. Osobiscie robie tez z mrozonych truskawk , zalewam je goraca galaretka , trzeba uwazac bo galaretka szybko tezeje, i ubijam ze smietana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dzisiaj będę robiła torcik wiedeński Sachera , ale tylko jak mi zniknie zrobię Bananowca :roll: (banany już kupiłam) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.