Jolcia Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Ja również piekę to ciasto ale pod nazwą Uśmiech teściowej. Połowę ciasta kruchego mrożę a potem trę na tarce. Wszystkim smakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolunia Opublikowano 24 Października 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Drugą część ciasta trzeba mocno schłodzić i zetrzeć na tarce prosto na budyń :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikerowa Opublikowano 2 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Zrobilam to ciasto w poprzedni weekend wszystkim smakowalo a na dodatek na talerzu super się prezentuje jakby to byl sernik. Takiego uroku dodaje ten budyn.Posłuchałam rady Wioluni i na wierzch starłam zamrożone ciasto , chyba to najprostszy sposób. Polecam to ciasto wszystkim, nawet tym którzy nie lubią jabłecznika. Pozdrawiam i życzę smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela2225 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Ciacho super dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiolunia Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Super że smakowało pozdrawiam Wiolunia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renigliwice Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu ciasto. Dziękuję Wioluniu za przypomnienie mi tego przepisu. :razz: :razz: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ciacho jest pyszne-było u mojej mamy na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azi Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ciasto wygląda bardzo,ale to bardzo apetycznie:) Już niedługo napewno się na nie skuszę :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ja też będę je piec na niedzielę pewnie, żeby było swieżutkie, pozdrawiam :razz: :razz: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EWA1992 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam podobny przepis tylko,że ja dodaje jeszcze do ciasta 2/3 szklanki śmietany i łyżeczke octu i czekam aż zacznie rosnąć i wtedy wszystko zarabiam. Ciasto jest smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiola344 Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 :D :D Witaj Wiolunia dzisiaj piekłam jabłecznik z budyniem -ciacho jest pyszne ale ja lubie ciepłe i troche mi sie rozlatywało podczas krojenia ale jak to mowia łakomstwo nie zna granic i musze dodac że ja nie mroziłam drugiej połowy ciasta ale rozwałkowałam i położyłam na budyń jest kruchutkie i pyszne .Polecam to ciacho wszystkim łakomczuchom. :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mela Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wiolunia wielka bużka na fajny przepis i na czasie,dziekuje miłego dnia żyzcę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia34 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ja również znam to ciasto pod nazwą uśmiech teściowej, jak zwał tak zwał ale jest pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
role model girl Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 moje wyszło troszkę inaczej :-) ale bardzo szybko zniknęło, bo smakowało calej rodzinie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.