amelia Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 0,5kg. pieczarek, 0,5kg. cebuli, 0,5kg. kielbasy, 0,5kg. ogorkow kiszonych, 3 lyzki koncentratu pomidorowego, 3 lyzki masla roslinnego, sol i pieprz Oczyszczone pieczarki, kielbase, ogoeki pokroic w kostke, a cebule w plastry. Skladniki bigosu osobno podsmazyc na tluszczu. Na koniec wszystko przelozyc do jednego garnka i dusic 5 minut. Dodac koncentrat , doprawic. Jeszcze raz zagotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia-k Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Amelia jesteś imienniczką mojej wnuczki która jutro skończy 3 tygodnie i muszę spróbować zrobić twój bigos bo apetycznie wygląda. Pozdrawiam :) :D :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amelia Opublikowano 4 Listopada 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Gwarantuje ze bigos jesy pyszny. Pozdrowienia dla wnusi. Amelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TECLA Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 W najbliższym czasie wypróbuję ten przepis może to całkiem dobry pomysł i bardzo orginalny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ana Opublikowano 4 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 Bardzo ciekawy przepis i ja muszę go wypróbować. :roll: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amelia Opublikowano 4 Listopada 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2004 wyprobuj nie bedziesz zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia-k Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Dopiero dzisiaj zrobiłam bigos pieczarkowy , jest bardzo dobry polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danka_nt Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Bigos wypróbowałam. Jest przepyszny, a zarazem bardzo prosty w przygotowaniu. Radzę - wypróbujcie, bo naprawdę warto. Gratuluję pomysłodawczyni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amelia Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 bigos jest lepszy na drugi dzien, jak skladniki przejda soba . Ciesze sie ze panstwu smakuje . Smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ana Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 Zrobiłam dziś ten bigos.Jest na prawdę przepyszny.Świetny przepis.POLECAM!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anka84 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Bigos jest bardzo dobry :) Ale następnym razem dodam jeszcze kiszoną kapustę - lubię wszystko co kwaśne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Witam :P Ja podzielę się z moimi Forumowiczkami podobnym przepisem na bigos, a dokładnie jest to :) Bigos bez kapusty. Jest równie dobry jak bigos, który podała Amelia. Polecam :) . Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ania320 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 :) ja robię bigos z pieczarkami w taki sposób - kapustę kiszoną przygotowywuję jak do bigosu do tego dodaję cebulę i pieczarki zeszklone im więcej pieczarek tym lepiej i przyprawiam i gotuję jak bigos ten bigos zrobiłam na komuni syna i w pierwszej kolejności zniknął ze stołu pozdrawiam ania320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Od lat robiłam takie danie ale bez ogórków, muszę zatem spróbować z dodatkiem ogórka, chyba będzie pyszniaste. A ten mój bigos nazywamy "pieczarkada" - tak nazwała go moja koleżanka, której dałam przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.