Dorunia Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Pokażę Wam moje 2 największe drzewka...reszta jest trochę mniejsza,a niektóre o połowę mniejsze od tych,które wklejam :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Doruniu znasz moje zdanie :-D Cytuj
kar_mel Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 ina12-masz piękną działeczkę tylko pozazdrościć,bardzo podoba mi się ta brama taka ładnie zarośnięta :-D Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kar_ mel ta działeczka nie wygląda tak jak ja bym chciała, a to dlatego bo ja nie mogę narazie na nią jeździć. Brama z bocznej drogi jest obrośnięta dzikim winogronem ( jeszcze jest nie przycięte) a z głównej drogi gdzie mamy wjazd to przy skalniaku też jest półokragłe ja mówię na to pergola i też jest obrosnięta. Niektóre zdjęcia co są dodane to nie powinny być bo płytki co są położone ukośnie widzę że między nimi jest nie opielone, z początku między nimi jest wysypany gryz i to trzeba uporzadkować. Mój syn sam jeździ i też wszystkiego nie da rady zrobić bo ona jest poza miastem. Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Kasiu już przysłali mnie Paulownie i to jest 100 sztuk nasion a ja myślałam ze w doniczce przyślą i będę musiał porozdawać bo co ja z taka ilością nasio zrobię. Na pocztę moja przysłał mi porady sadzenia i pielęgnacjiWisterii i że wysłał ja w doniczce. Wisteria dopiero po okresie 3-4 lat powinna zakwitnać i dobrze się rozrosnąć. Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Doruniu ja byłam pewna że otrzymam sadzonkę bo tak chciałam i sadzę że tak zamówiłam a otrzymałam nasiona. Wydaje mi się że sadzonek musiało zabraknąć, mój maż przesyłkę odbierał i nic nie płacił a zaznaczone było że przy odbiorze będę płaciła za przesyłkę 11 zł. Chciałam od razu całą kwoę wpłacić i dostałam wiadomość że mam dokonać wpłaty bez tych 11 zł. i byłam bardzo tym zdziwiona dzisiaj. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Halinko może za pomyłkę zwolnili Ciebie z kosztów przesyłki....teraz musisz wysiać nasionka i czekać kiedy pojawią się pierwsze drzewka na powierzchni...życzę powodzenia :-D Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 ina12 gdzie masz tą działeczkę?? Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kar mel przeczytaj wątek od początku...tam jest wszystko napisane :-D Pozdrawiam :-D Cytuj
kar_mel Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Dorunia czytałam czytałam ale wiesz , jakos mi nie wpadło w oczko nazwa miasta To gdzie ta działeczka???? Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Kar_mel działka jest w Tryszczyniu, 18 km. za Bydgoszczą. Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Doruniu i Kasiu dzisiaj otrzymałam Wisterię, jedną większą a drugą mniejszą. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Świetnie Halinko...teraz tylko do ziemi ją wsadzisz i będziesz patrzyła jak rośnie i z nami też się podzielisz jakimś zdjęciem Wisterii...bo będziemy ciekawe jak rośnie :-D Pozdrawiam :-D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Halinko trzymam kciuki, niech zdrowo rośnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi