Dorota Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Proszę, to fajnie cieszę się, trzymam kciuki za udany wypiek i czekam na opinię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandranowak76 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 sernik był i znikł:( więc chyba wyszło nieźle:) świetnie pasuje do kawy latte. Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 To bardzo się cieszę, że smakował. Serdecznie pozdrawiam i życzę kolejnych udanych wypieków :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Polecam na Święta ciekawe w wyglądzie ciasto z makiem o nazwie cygańska droga, ciasto autorstwa Jolci :( Jest naprawdę rewelacyjne, gorąco polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandranowak76 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Polecam na Święta ciekawe w wyglądzie ciasto z makiem o nazwie cygańska droga, ciasto autorstwa Jolci :( Jest naprawdę rewelacyjne, gorąco polecam :) moja koleżanka zrobiło podobne w miniony weekend. miałam przyjemność testować:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mam nadzieję, że smakowało :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 My upiekliśmy sernik z kawałkami czekolady,kruche babeczki z masą budyniową,milky way,szarlotkę,pierniczki z pudełka,taki pleśniak tylko zamiast powideł dałam masę makową no i jeszcze taki na herbatnikach z masa budyniową i brzoskwiniami-bez pieczenia. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Ja natomiast upiekłam 3 bita ,makowiec w ucieranym cieście,taki z wiśniami i bakaliami zalany grubo czekoladą,sernik z czekoladą na biszkopcie[nowy przepis],keks i wcześniej upieczone pierniczki i amoniaczki-zje się jak wszystko się pokończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja mam w planach upiec pierniczki, sernik, makowiec... i pewnie coś jeszcze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja upiekę na pewno sernik z serków homo,piernik z masą i powidłami,tartę cytrynową i makowiec :)Większość oddam siostrze,ale po kawałku zostawię dla rodzinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Dziś już mogę napisać, bo zakończyłam właśnie planowanie Będzie sernik, makowiec japoński, orzechowiec, śliwkowiec i ciastka - maszynkowe, słoneczka i amoniaczki lub z różą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 jak zawsze,tradycyjnie u mnie...sernik, jabłecznik z bitą smietaną, seromakowiec i brzoskwiniowiec ( jest rewelacyjny,oczywiście przepis ze Smacznego:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Polecam na Święta Bożonarodzeniowe: :arrow: orzechową babkę z dodatkiem kakao :arrow: sernik z jogurtów bałkańskich :arrow: rodzynkowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie mam kompletnie pomysłów na świąteczne ciacha,a raczej mam ich za dużo i nie wiem co wybrac..... Zawsze robiłam taki miodowy przekładaniec z kremem z kaszy mannej,ale w tym roku myślę by zamiast niego zrobic królewca. Może jakiś sernik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi