m_a_r_g_o_t Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 jak tak Was słucham, dziewuszki tfu czytam.... to jestem taka zmotywowana. wasze efekty są moimi efektami, a najbardziej mi się podoba wasz tekst. cytuję " wszystko na mnie wisi" albo "czas na zmianę garderoby" lub "nic mnie nie ciśnie" :D wytrzymałam na tym niedzielnym obiedzie! z godnością szamałam mięsko z rosołu, gdy inni zażerali się pysznościami, na przykład: kartofelki, suróweczka ze ŚMIETANĄ!!!!!!! rzodkieweczki, sałata zielona, lodowa, potem pili kawkę z cukrem !!!! i zajadali się słodkościami. nie będę pisać jakimi, sama się za ten opis rozzłościłam i nie chciałabym Wam psuć humoru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Margot brawo za silną wolę! Doda- jak bedziesz twarda i nie bedziesz grzeszyć to też tak bedziesz mówiła. Malina czekam na tą Twoją 3 faze- bedziesz chyba pierwsza? Jestem debilem. Wczoraj zaliłam się że mi chlebek nie wyszedł, dziś przy powtórce zrozumiałam dlaczego. mianowicie zapomniałam wczoraj o jajkach ! to trzeba być mną po prostu :D Stwierdzam, że nie da sie usmażyć kotletów mielonych bez tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winterflower Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Czesc dziewczyny :) Czytam, czytam.. I sama sie zdecydowalam odchudzic- pobyt w USA pare lat temu byl dla mojej wagi totalna katastrofa- do tej pory nie moge sie pozbyc zbednych kilogramow.. W Empiku trafilam na ksiazke doktora Dukana "Nie potrafie schudnac 350 nowych przepisow" i stwierdzilam, ze jedzac takie rzeczy chyba dam w koncu rade :) Zaczynam od jutra :D PS. Gratuluje sukcesow wszystkim odchudzajacym sie, jestescie niezwykla motywacja! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witamy w naszym gronie !!! Ty też bedziesz miała takie sukcesy, zobaczysz. Trzymam kciuki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam nową Proteinkę! Maho,czekamy na mamę...pomóż jej z tym laptopem,to szybciej do nas dołączy :D Mallinko,ja też pozbyłam się większości starych ,za ciasnych ubrań,a teraz by się przydały... Margot,gratuluję silnej woli! Mierzę się kochana ,mierzę i potroszku ubywa ,ale na wadze jakoś tak wyraźniej to widać... :) Zuziaczek,nie mów na siebie tak brzydko :) każdemu może się zdarzyć :D A kotlety mielone rzeczywiście źle się smaży na suchej patelni,przecieraj teflon 3 kroplami oleju przed smażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doda777 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Winterflower witaj na forum:)) Z dnia na dzien coraz wiecej nas tutaj. Cudownie :D Jadlospis zrobilam na cale 7dni uderzeniowki. Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny:) Wierze,ze tym razem sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doda777 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dziewczyny, a czy Dukan w ksiazce wypowiada sie cos na temat suplementacj. Tzn pisze cos na temat witamin.Ja do dzis bralam L-karnityne, witaminy B , magnez. Teraz sie zastanawiam co z nimi zrobic od jutra..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witajcie Kobitki!!!! Makiia!! witamy w gronie wystrzałowych kobiet!!! MALLINA jak ja Ci zazdraszczam!!!!! :D Zostań z nami i dziel się doświadczeniami z fazy III Śliweczko jak będziesz otwierać piwo, to myśl intensywnie o mnie, niech poczuję ten smaaaaak Dam rade to jest jedyne normalne forum, bywałam na różnych ale tam się raczej eliminuje ludzi za ich wiedze i poglądy. Miłe powitanie - dziękuję. Nie było mnie tak dlugo bo oprócz pracy na dwa etaty ukończyłam kurs komputerowy ha,ha,ha na którym się wiele nie dowiedziałam. No i ciągle komputer zajęty a w nocy to się już do niczego nie nadawałam. Zostaję z Wami choćby niewiem co! Wprawdzie myślałam że już będę musiała zrezygnować z diety ale już wszystko się unormowało. BĘDZIESZ DŻAGA!!!! - u nas to pozytywne słowo - tak na wszelki wypadek piszę. Doda777 - powodzenia i wytrwałości MAHO - jak zajdę na piętro i Ci przywalę....... ja nie umiem obsługiwać komputera!!!! Ty cholero jedna.....ale i tak Cię kocham. Winterflower- witamy w kraju mlekiem i miodem płynącym. A na mnie wszystkie ubrania leżą tak samo. te o numer mniejsze leżą w szafie i czekają mam nadzieję że się doczekają, żeby je mole nie zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Doda,trzymam kciuki!!! Witaminki i magnez możesz brać,ja też brałam na początku,poniewaz dziwnie się czułam (skurcze łydek,zawroty głowy,bolący żołądek) ale to wszystko mi przeszło,teraz łykam takie tabletki witaminowe ( wszystkie witaminy w jednym) ,tak na wszelki wypadek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 benek, będziemy czytały z Ciebie, jak z otwartej księgi, tzn. jak ze śliweczki witam nowe dukanki. życzę Wam i sobie rozmiaru 36 :D doda, ale Ty jesteś zorganizowana :) ja naładowałam lodówkę produktami, które (tak myślałam robiąc zakupy) ewentualnie przejdą mi przez gardło. po prawie 5 dniach dokupywałam 2 razy serek wiejski light, leży natomiast łosoś, ktorego uwielbiam, ale z naszym chlebkiem nie da się go strawić (a co dopiero pogryźć) i makrela, którą zjadłam całą i mam przesyt (delikatnie powiedziane) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zuziaczek,nie mów na siebie tak brzydko :) każdemu może się zdarzyć :D A kotlety mielone rzeczywiście źle się smaży na suchej patelni,przecieraj teflon 3 kroplami oleju przed smażeniem. Śliweczko a jak mam to inaczej nazwać. dziś wyszedł mi lepszy ale jakoś proszkiem do pieczenia smakował- za duzo proszku czy za krótko trzymany w mikro? Natarłam patelnie ale to i tak nic nie dało tylko sie sfrustrowałam i poszłam do sklepu po cole....zero oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Natarłam patelnie ale to i tak nic nie dało tylko sie sfrustrowałam i poszłam do sklepu po cole....zero oczywiście :D a nie posmakowałyby Ci z wody?? ja robię takie z różnymi dodatkami (zioła, ryż, marchew np. skręcam w maszynie do mielenia razem z mięsem), polecam wszystkim wątrobowcom, a i dla dzieci zdrowsze niż smazone. tylko nie wyglądaja jak kotlety, tylko raczej kulki. mało z nimi roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_a_r_g_o_t Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 dobranoc, kto śpi- nie je :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Tylko dokładnie jak to robić mi powiedz, bo jak zauważyłaś to ja zdolna bestia jestem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi