Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 A po za tym.. UWAGA!! Wiosna się zbliża!! Już widać sarny na łąkach! Zima długo już nie potrwa! Sarny na łąkach całą zimę szukały jedzenia,pod mój dom podchodziły biedaczki ,więc to na pewno nie oznaki wiosny :) A zdjęcie zaj...e :) O mało z fotela nie spadłam ze śmiechu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Gosiulek u mnie sytuacja była identyczna jak u Ciebie i tak sobie myślę, że może następnym razem dam mniej mleka, a może w międzyczasie, ktoś jeszcze coś podpowie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 GabiM,dlaczego w pierwszej fazie nie wolno serniczka?Jeśli zrobisz go bez sernixa czy budyniu to możesz go jeść.Chudy ser,słodzik...Nutka podała przepis na sernik bez dodatków.Napewno to jakaś opcja dla pierwszofazowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Na tej diecie jest od miesiąca moja przyjaciólka, która mimo wielu prób wcześniej nic nie mogła zrzucić ( ze względów hormonalnych) a teraz sama jest w szoku że waga regularnie idzie w dół Także Protalki głowa do góry ( razem ze mną) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Śliweczka właśnie spojrzałam na Twój suwak i szczęka mi opadła z hukiem na podłogę. Fantastyczny wynik!!! Jestem pełna podziwu. Masz kobieto w sobie moc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogunia Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 POWIEDZCIE JAK NALEZY USTAWIC ABY DO KAŻDEJ WIADOMOŚCI DOKLEJAŁ SIĘ SUWAK SAM I JAK WSTAWIĆ ZDJĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ze zdjęciem mam problem, więc raczej tu nie pomogę, ale suwak ustawiasz w panelu kontrolnym w sygnaturze i już się wtedy pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saga Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Agabyd2002 te sarny to jakoś takie mocno zimowe.hihihihi Witaj NANA ja też Cię widuje na dole, myślę, że udzielanie na forum bardziej jest pomocne niż tylko czytanie. Cóż grzeszki grzeszkami czas odstawić w kąt, jak piszesz masz 10 kg to dużo i nie dużo, jak się weźmiesz w garść to myślę, że w maju będzie po tej dziesiątce i wskoczysz na utrwalanie. Powodzenia. Robicie mi smaka na serniczek coraz bardziej tyle już tych przepisów. Tym bardziej,że siedzę w domu, może zrobię malutką blaszkę. Kusicielki - nie powinnam bo troszkę "stoję". Irris1 - daleko jesteś zanim dojadę to zjesz cały, hihihi. Jeszcze Śliweczka poniżej wstawiła zdjęcie - o rany. Jestem obśliniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Tak tu o serniczkach piszecie,to ja wstawię fotki mojego,pieczonego dzisiaj :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saga Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Tak tu o serniczkach piszecie,to ja wstawię fotki mojego,pieczonego dzisiaj :( Śliweczko a co jest na wierzchu bo wygląda na 2 warstwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Śliweczka właśnie spojrzałam na Twój suwak i szczęka mi opadła z hukiem na podłogę. Fantastyczny wynik!!! Jestem pełna podziwu. Masz kobieto w sobie moc!! A dziękuję kochana,dziekuję :) A wróciła Ci szczęka na miejsce ? :( Tak jakoś pomalutku zleciały te kiloski,mam nadzieję że dalej będą spadać.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Śliweczko a co jest na wierzchu bo wygląda na 2 warstwy Na wierzchu jest galaretka z mleka i żelatyny z dodatkiem słodzika,aromatu cytrynowego i odrobiny soku z cytryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 POWIEDZCIE JAK NALEZY USTAWIC ABY DO KAŻDEJ WIADOMOŚCI DOKLEJAŁ SIĘ SUWAK SAM I JAK WSTAWIĆ ZDJĘCIE Suwaczek-w panelu kontrolnym (na górze strony) z lewej masz edytuj sygnaturę,tam w oknie tekstowym wklejasz link bbCode ze strony z suwaczkiem,zatwierdzasz i już. Zdjęcie-również panel kontrolny w edytuj avatar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alienka Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Szczękę z trudem udało mi się pozbierać z podłogi, ale podziw został. Ciekawe, czy udało mi się wkleic zdjęcie. Zaraz zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi