pajka999 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam nowa koleżankę Tyldę i życzę pysznego portalowego jedzonka i wytrwałości w osiąganiu zamierzonego celu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylda Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jeszcze się z Wami podzielę przepisem na MUS CZEKOLADOWY, który mnie uratował, jak miałam ochotę na coś słodkiego :-D - serek homogenizowany 0% (ja daję 2 małe serki 0% firmy Ostrowia) - Duża łyżka kakao gorzkiego odtłuszczonego (np. DecoMorreno extra ciemne) - 10 tabletek słodzika Składniki mieszamy na gładką masę (tabletki słodzika kruszę tłuczkiem na proszek), wstawiamy na 30 min. do lodówki. Czyste proteiny, więc można stosować w każdej fazie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witajcie dziewczyny! Czytam Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam dołączyć do forum :-D Na Protalu jestem już 7 dzień i już -3kg więc nastawiona jestem optymistycznie :) Witaj Tylda!!! Ale masz smakowity avatarek 8) Optymistyczne nastawienie to rzecz najważniejsza.Tak trzymaj,a ja trzymam kciuki za Ciebie. Kochana,przepisy wstawiamy w wątku z przepisami,tam napewno Twój przepis się nie zgubi,więc proszę wklej go tu : https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...0&start=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylda Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kochana,przepisy wstawiamy w wątku z przepisami,tam napewno Twój przepis się nie zgubi,więc proszę wklej go tu : https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...0&start=120 Zaraz to zrobię :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Przypominam (po raz kolejny :-D ) o klasie Proteinek na Naszej Klasie.Jeśli są chętne proteinki by się nam pokazać to serdecznie zapraszam. [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zaraz to zrobię :-D No dobry pomysł z tym musem czekoladowym,ja zawsze do serka dawałam aromat śmietankowy i słodzik,ale już mi zbrzydło :) Troszkę dużo kakao,ale spróbuję od czasu do czasu zjeść taki serek.Dzięki za przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylda Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No dobry pomysł z tym musem czekoladowym,ja zawsze do serka dawałam aromat śmietankowy i słodzik,ale już mi zbrzydło :) Troszkę dużo kakao,ale spróbuję od czasu do czasu zjeść taki serek.Dzięki za przepis. Proporcje kakao i słodzika oczywiście można zmniejszać/zwiększać, w zależności jak kto lubi :-D Dodałam jeszcze przepis na Papryki Faszerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mari Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dziewczyny, a gdzie i jakiej firmy kupujecie aromaty beztłuszczowe? Ja nie moge nigdzie znaleźć i niestety używam tych na bazie oleju, tłumacząc sobie, że to małe kropelki przecież :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dziewczyny, a gdzie i jakiej firmy kupujecie aromaty beztłuszczowe? Ja nie moge nigdzie znaleźć i niestety używam tych na bazie oleju, tłumacząc sobie, że to małe kropelki przecież :-D Ja też niestety używam zwykłych aromatów.Od czasu do czasu nie zaszkodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witajcie dziewczyny! Czytam Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam dołączyć do forum :-P Na Protalu jestem już 7 dzień i już -3kg więc nastawiona jestem optymistycznie :D Witaj Tylda cieszymy sie z nowej proteinki wsrod nas :-D i zobaczysz ze te forum jest jak narkotyk podobnie jak dieta :) Ja też niestety używam zwykłych aromatów.Od czasu do czasu nie zaszkodzą. Pociesze was dziewczynki ze u mnie tez nie ma odtluszczonych aromatow ale za to dzisiaj znalazlam buliony odchudzone kazdej masci np. grzybowy, kurzy, wolowy itd. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Pociesze was dziewczynki ze u mnie tez nie ma odtluszczonych aromatow ale za to dzisiaj znalazlam buliony odchudzone kazdej masci np. grzybowy, kurzy, wolowy itd. :) No to się pochwaliła... 8) Ja nie znalazłam żadnych kostek odchudzonych :-D Gotuję na zwykłych,a co!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 No to się pochwaliła... 8) Ja nie znalazłam żadnych kostek odchudzonych :-D Gotuję na zwykłych,a co!! Sliweczko te odchudzone to trzeba poszukac w zdrowej zywnosci a co............jak waga idzie do gory to chociaz sie pochwale :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Tylda mniamusne te twoje przepisy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grazzia Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witajcie dziewczyny! Czytam Was od jakiegoś czasu i zdecydowałam dołączyć do forum :-D Na Protalu jestem już 7 dzień i już -3kg więc nastawiona jestem optymistycznie :) Witaj Tylda!!! w gronie zawsze razniej i latwiej a przy takim wsparciu jakie mamy na tym forum napewno Ci sie uda czego z calego serca zycze. -Witam wszystkie proteinki . -Hurra Sliweczko !!!jak sie ciesze twoim spadkiem oby tak wszystkim ubywalo tych kilogramow. -jesli chodzi o paroweczki to sa w sprzedazy odtluszczone o nazwie berlinki kupuje je w sklepie osiedlowym tzw. Syli lub Lewiatanie tam rowniez kupuje make kukurydziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi