Pasta z makreli

5 stars based on 6 reviews Pasty
Autor:
Dodano:

Odsłon dziennie: 5

Składniki:

1 średnia wędzona makrela
2 jajka
kilka gałązek szczypiorku
2 łyżeczki musztardy
7 łyżeczek gęstego jogurtu naturalnego

Sposób wykonania:

Wędzoną makrelę dokładnie oczyścić z ości i przełożyć do miski. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Szczypiorek opłukać, osuszyć i pokroić.

Do wędzonej makreli dodać jajka, szczypiorek, musztardę i gęsty jogurt naturalny. Wszystko razem dokładnie wymieszać.

Przepis można stosować również w diecie wysokobiałkowej (protal), w I fazie.

Smacznego.

r e k l a m a
Zobacz także podobne przepisy:
Do poczytania:
Sprawdź także inne przepisy:
jajko jogurt odchudzanie pasty ryby szczypiorek Pokaż wszystkie słowa kluczowe
Komentarze do przepisu:
Dobra ta pasta, a ja jeszcze zbogaciłam ten przepis o ogórek konserwowy ;-)
kasia [2010-08-07 22:04:20]
Skomentuj

Autor:
Dimpart 2003 - 2015
Grafika wykonana przez: artseven.pl
?>