Katarzyna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam! Jeszcze nie piekłam jogurtu i dlatego może moje pytanie pieczemy przez 1.20 min a w jakiej temperaturze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Szczerze to nie wiem w jakiej temperaturze, bo piekłam to w piecyku na prąd. Myślę, że 160-170 stopni było by odpowiednią temperaturą, ze względu na długi czas pieczenia :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Dzięki piękne za szybką odpowiedz, będę miała pod kontrolą żeby nie przesadzić. :grin: :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 :razz: Jeszcze jednej rzeczy zapomniałam napisać... Biszkopty układamy na suchą blachę- nie smarujemy formy żadnym tłuszczem ani niczym innym, ponieważ spowoduje to przypalenie się biszkopcików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam :razz: Ktarzynko! przecie jest napisana temperatura pieczenia 160-170 stopni :grin: . A poza tym bardzo ineresujacy przepis ciekawe czy ten serniczek jest puszysty i czy nie opadnie?Pozdrawiam! [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Jolu, jest napisane bo edytowałam i dodałam parę informacji :razz: A co do puszystości serniczka... jest bardzo puszysty... :grin: Rozpływa się w ustach :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Witam :razz: Ktarzynko! przecie jest napisana temperatura pieczenia 160-170 stopni :grin: . A poza tym bardzo ineresujacy przepis ciekawe czy ten serniczek jest puszysty i czy nie opadnie?Pozdrawiam! [E] [E] [E] [E] [E] [E] [E] Wielkie dzięki Jolanto, ale Kasiulek już zamieścił zmiany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ottawa Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kasiulek... upiekłam wczoraj twoj serniczek, ale jak wspominalam, nie kupilam nigdzie jogurtu balkanskiego, wiec zrobilam z jogurtu naturlanego, bardzo gestego, wyszedl...SUPER!!! tak więc Kasiulek, mozna robic ten serniczek z innych, ale jak zaznaczylas, bardzo gęstych jogurtow...Ksiulek, serniczek wyszedl bardzo pulchny, wilgotny i naprawde wyrosl wspaniale... ciasto w/g twojego przepisu...PIERWSZA KLASA.... pozdrawiam Kasiulek i dziekuje za swietny przepis... Jola :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kasiulek a moj wlasnie jest w piekarniku wyrosl''pod chmury'' nie moge sie doczekac aby go zdegustowac!!! :D .Jak bedzie gotowy to wkleje zdjecie.Pozdrawiam! [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] PS. zapach w calym domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wika Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 TEZ ROBILAM TEN SERNICZEK JUZ NIE MA PO NIM SLADU JEST SUPER.ROWNIEZ ZROBILAM GO Z INNEGO GESTEGO JOGURTU DZIEKI ZA SWIETNY PRZEPIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 A propos jogurtów-widziałam w TV jak mieć gęsty jogurt-należy jogurt wylać na gęstą gazę lub papierowy ręcznik na sicie i odstawić do odcieknięcia a potem użyć.Nawet sporo płynu wyciekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolanta Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Kasiulek a oto obiecane zdjecie. Sernik jest pycha ale troche opadl :D Pozdrawiam :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] PS.polecam moj ''sernik pod pierzynka'' rownie smaczny jak twoj!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy8 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 ale mam ochotę Jolu na twój piękny serniczek,chyba coś dzisiaj wykucharzę choć nie miałam takich planów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiulek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Bardzo się cieszę, że smakuje wam mój serniczek :arrow: Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.