As76 Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 O matko jak Ci fajnie mniam. Co haftujesz? Haftuję obraz z "Czarną Madonną" jest wklejony w wątku robótkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIKI Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ja już tez po obiadku ( mąż dziś przygotował)teraz chwilke leniuchowania a potem do .... sprzątania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Właśnie wyprasowałam ubranie na jutrzejszy obiad firmowy z okazji 25-lecia istnienia firmy,gdzie pracuje mój mąż-to nowe doświadczenie w moim życiu-nigdy w czymś takim nie uczestniczyłam ale "czarno" to widzę,bo podobno szefa córka ma być z niemowlakiem-wyobrażacie sobie! Dla mnie to branie dziecka na taką imprezę jest nie do pomyślenia,albo idę bez dziecka albo nie ide wogóle. Zobaczymy jutro jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropa1313 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Na chwilę zajrzałam na forum,mam urwanie głowy,pakowanie,załatwianie ostatnich formalności.Jutro wyjeżdżam na dłużej,więc trochę mnie nie będzie wśród was :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamie Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja właśnie skończyłam sprzątać całe mieszkanie (dziś sobota więc trzeba było się trochę bardziej przyłożyć), uspałam moje małe Szczęście, zrobiłam sobie kawkę i relaksuję się czytając Wasze przepisy. Muszę się jeszcze sporo nauczyć, ale z Wami ta nauka to istna PRZYJEMNOść :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 3 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Basiu masz rację...ja myślę tak samo :grin: Lamie fajnego masz synka,a gotowania to na pewno się nauczysz tutaj z nami ;) Ja wzięłam prysznic i zrobiłam sobie herbatkę i siedzę...mąż w pracy na nocce,a ja buszuję w necie,piszę z koleżanką na gg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamie Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Doruniu zastanawiałam się skąd znasz moje imię ale... już zaskoczyłam. Uśmiałam się przy tym trochę, że taka niekumata jestem :grin:) Pozdrawiam serdecznie. Mój mały Kacperek tańczy więc mam chwilkę na lekturę kulinarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As76 Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 wybieram się z psem na spacer a przy okazji na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Lamie teraz to wiem,że masz na imię Basia,a wtedy to pisałam do Basqi,ona ma też na imię Basia :grin: Ja wszystko sobie porobiłam w domku...trochę podziergałam na szydełku i teraz usiadłam do komputera przeglądnąć pocztę i smacznego oczywiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ja mam przerwe w prasowaniu...i zajadam gofry, które sama upiekłam. Nigdy nie robiłam a przepis mam od koleżanki i czuję jakis nie dosyt, że cosik zepsułam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walentyna Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 teraz szykuję obiad i w między czasie siedzę przy kompie , no a za 45minut do pracy :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
As76 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 teraz to idę się kąpać :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniaczek Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 a ja juz zbieram sie do domu Miłego popołudnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ela2225 Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Wróciłam od lekarza i odpocxzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi