Gochna Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 :grin: To ja tez muszę sobie dużooo na jutro dobroci przygotować. Hihihi.. ale będziemy ucztować - niech tym pączkarzom kapcie pospadają!! A tymczasem uciekam już prawie do domciu. PA!!! Pa! Pa! Marudko do jutra ;) :grin: :grin: Ivonko poszło na emaila :lol: :-D :-D Śliczne zdjęcie!!! Jeśli lift zawiera cukier to może z zagęszczonego soku, np. gruszkowy zawiera substancje słodzące: cyklaminian sodu, acesulfam k, aspartam i sok gruszkowy z zagęszczonego soku 0,1%, więc można. Zresztą nasza wyrocznia Śliweczka też pisała, że można :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochna Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie wszyskie Protalowiczki!! Postanowiłam do Was dołączyć. Walczę z waga już od czerwca ubiegłego roku, na diecie "odchudzanie na zawołanie" Do grudnia 2009 udało mi się zrzucić na niej 17 kg (rozpoczęłam od wagi 104 kg.....tak, tak niestety...), no i waga utknęła na 87 i NIC! Córka podesłała mi protala i od połowy stycznia rozpoczęłam ściśle stosowac protal. Faza uderzeniowa poszło 4 kg , a teraz 5/5 i obecnie 81,5...Takiej wagi nie pamietam kiedy miałam.Czytałam Wasze wypowiedzi i bardzo mnie wzmocniły i utwierdziły w przekonaniu ,że czynie dobrze. Bardzo się cieszę, że jesteście i mozna się zawsze "dopytać" co i jak... TŁUSTY CZWARTEK też mnie przeraża... ale dam rade i za Was też trzymam kciuki Serdecznie pozdrawiam Cześć Mazepko! A skąd taka ksywka? :-D Ja też próbowałam diety odchudzanie na zawołanie, ale jak dla mnie za dużo trzeba było kombinować z tym mieszaniem węgli i niewęgli, chociaż przyznam, że niedawno spotkałam się z kuzynką, która tak się zmieniła na tej diecie, mimo, że nic nie było w stanie jej pomóc w walce z kilogramami, że przez kilka dni byłam w szoku i stwierdziłam, że ja też mogę. Tylko, że dla mnie lepszym okazał się Dukan. Pytaj, zawsze otrzymasz odpowiedź, bo troszkę nas już jest ;) :grin: :grin: 257+ moje 30= 287 Super Tryolcia :grin: :lol: :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryolcia Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja tez bym poprosiła o skan nowej ksiażki: tryolcia@wp.pl no chyba że coś nie doczytalam i nie wiem co wysyłacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazepka3 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 257+ moje 30= 287 Tyrolciu GRATULACJE!!!! Rewelacyjny wynik!! napisz proszę jak długo walczyłas z tymi kilogramami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochna Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Ja tez bym poprosiła o skan nowej ksiażki: tryolcia@wp.pl no chyba że coś nie doczytalam i nie wiem co wysyłacie :grin: Poszło Tryolciu, to Balbinka znalazła w necie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivonka35 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Gochna dzięki za książkę;) To ja lece po tego lifta, mniam To wy widzicie moje zdjęcie? (przed odchudzaniem), bo ja nie. Witam Cię Mazepko. Co zajrzę na forum to ktoś nowy.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryolcia Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 mazepka3 od 31 sierpnia gochna dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochna Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Gochna dzięki za książkę :-D gochna dziekuję :-D ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :lol: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyna Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam serdecznie wszyskie Protalowiczki!! Postanowiłam do Was dołączyć. Walczę z waga już od czerwca ubiegłego roku, na diecie "odchudzanie na zawołanie" Do grudnia 2009 udało mi się zrzucić na niej 17 kg (rozpoczęłam od wagi 104 kg.....tak, tak niestety...), no i waga utknęła na 87 i NIC! Córka podesłała mi protala i od połowy stycznia rozpoczęłam ściśle stosowac protal. Faza uderzeniowa poszło 4 kg , a teraz 5/5 i obecnie 81,5...Takiej wagi nie pamietam kiedy miałam.Czytałam Wasze wypowiedzi i bardzo mnie wzmocniły i utwierdziły w przekonaniu ,że czynie dobrze. Bardzo się cieszę, że jesteście i mozna się zawsze "dopytać" co i jak... TŁUSTY CZWARTEK też mnie przeraża... ale dam rade i za Was też trzymam kciuki Serdecznie pozdrawiam Cześć mazepko3, witamy w gronie twarogożerców Życzę wszystkim miłej reszty dnia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazepka3 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Dopiero jak naniosłam na suwak , to zobaczyłam, ze tylko 8,5 kg...TYLKO!! Gosiu z nikiem mazepka jestem "związana" moimi bojami na necie i chyba się do niego przyzwyczaiłam...no i pamietam (skleroza co zrobić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochna Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Mazepko - wklej code swojego suwaczka do sygnatury, to zawsze będzie widoczny. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryolcia Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 A tak poza tym to dziś miałam ostatni egzamin ;) no i teraz laba do 1 marca. A na weekend jadę w góry :grin: oczywiście bardziej w celach naukowych niż rekreacyjnych, ale za to z moim lubym :grin: Opowiem Wam moją wczorajsza przygodę: Wczoraj zadzwonił do mnie telefon. Okazało się, że to mój lekarz rodzinny. W ogóle byłam w szoku. Okazało się, że moja przyjaciółka doniosła mu i takiej innej znajomej, że "szprycha się ze mnie zrobiła". Zostałam poproszona, żebym poprowadziła dietę dla jego pacjentki. Mam się zastanowić i dać znać. Powiem Wam, że taka wczoraj dumna chodziłam jak paw, aż w piórka obrosłam :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazepka3 Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Gochna dzięki za radę, wydawało mi się , że na necie ząbki zjadłam, a człowiek uczy się całe życie.. Miłego dnia wszystkim forumowiczkom !! KOALICJA ANYPĄCZKOWA na start!!! jutro będzie ciężżżki dzień....ech... [ [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olinka Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Forum mi swirujeeee :/ Tryolciu brawa :grin: naleza sie! Mazepka powodzonka, z nami zlecisz z wagi na 100% :grin: Ivonka 35 ja twojego zdjęcia nie widzę, są tylko kotki :grin: Buzka,,,niech sie tne dzien w pracy konczy ;) bleee Jutro bez pączków ale za to ile lżejsze??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi