kasias Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 hej protalinki gdzie jestescie? jak tu cichutko i pusciutko, czyzby forum sie gdzies przenioslo? teraz chyba wszyscy siedza na blogu Sliweczki :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozena66 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam wszystkich :) Wczoraj forum nie było zbyt rozmowne, ale mam nadzieję, że wraz z nowym tygodniem wszystko wróci do normy. U mnie waga oczywiście stoi, wczoraj zjadłam trochę winogronek, może dlatego. Ale niespecjalnie żałuję, bo od razu pognałam do kibelka, co było mi bardzo potrzebne :) Życzę wszystkim miłego dni i dużo determinacji w walce z kilogramami :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witajcie Dziewczynki i Panowie A w szczególności urzędujące już na forum Bożenka, Ostatnia Szansa i Gaja2b!!! Ja dzisiaj do pracy przyjechałam sobie 20 minut później i dzięki temu załapałam się na cudnie różowy wschód słońca - r e w e l a c j a !!! No i nawet udało mi się trochę dzisiaj wyspać - co raczej w poniedziałki nikomu się chyba nie udaje Kawa wypita, koktajl też, potem w ruch pójdzie wapno na kości i do końca dnia już tylko zielona.. Ale ten weekend był jakiś taki nie do końca, bo nie znalazłam czasu na upichcenie chlebka. Na szczęście mam jeszcze trochę z zeszłego tygodnia - na dwa dni starczy. Ale dzisiaj trzeba będzie coś zrobić. Bo i lodziki mi się kończą.. Mam nadzieje, ze mama pójdzie na działkę - to będę miała chwilkę spokoju w kuchni i nikt mnie nie będzie gonił Oczywiście w sobotę i niedzielę byłam na łyżwach. W niedziele w konkretnym celu naostrzeniu mojego sprzętu Ale, że kupiłam karnet - to nie wzięłam pieniążków.. no i nie miałam za co naostrzyć. Dzięki temu MUSZĘ znowu jechać w środę miłego dnia BUZIACZKI :-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggin Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam w poniedziałkowy poranek. BENEK- sto lat życze i duzo usmiechu i dojscia do upragnionego celu :) Michasiu- fajniutkie zdjecie :) Ja znów zaganiana od rana w pracy, ale odezwe sie po poludniu :-) I czytam Was przez cały dzień. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ola81 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam w poniedziałek. Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maragrete Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Czołem Protalki i Protalkowie ! U mnie w centralnej Polsce pogoda znów śliczna, słoneczna i ciepełko - tak fajnie, nastrój miły wiec nawet nie przeraza mnie fakt że dzis znów poniedziałek i roboty w pracy huk. Sago - no własnie masz racje musisz zastopowac z tym chudnieciem bo nam znikniesz za niedługo jak bedziesz spadać w takim szlonym tempie.... :) :) Ale cieszy mnie to co piszesz o pogodzie, byłoby super gdyby jesienne szarugi w ogóle do nas nie doszły, długo złota jesień a potem od razu zima ( nie zbyt mroxna !) i śnieg.... czytałas ta prognoze na jakims portalu ? długoterminowym ? Marudko - top jak pojedziesz w srode to znów pojeździsz.... zazdroszczę.... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maragrete Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Miłego dnia wszystkim i duuuużych spadków życze..... :) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfina88 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam "stare" i "nowe" protalinki :) Waga u mnie poszła w dół, ale na to nie zasłużyłam. Dziś miałam 62,6 a przez weekend zajadałam się ciastami i do tego byłam na dyskotece i pare piw wypiłam. Byłam dziś zszokowana rano, więc ważyłam się 6 razy i to w różnych miejscach, kazałam też innym się ważyć i wychodzi na to, że waga działa. Od dziś koniec grzechów, bo stresy się skończyły i nie ma już wymówek. Gratuluję spadków i życzę wytrwałości w przestojach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula1978 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Zaczęłam do Was pisać i wszystko mi zniknęło. Oj to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Jak ja nie lubię poniedziałków - najlepszy dla mnie to piątek bo zaraz jest weekend a przy poniedziałku to wszystko zaczyna się od nowa. Wczoraj była piękna pogoda i dzień spędziłam pożytecznie z rodzinką. Wybraliśmy się do Biskupina - były dni węgierskie i wszystko z tym związane. I dziecię pobawiło sie na placu zabaw i zjeżdżalniach :) . Zgrzeszyłam "pajdą chleba ze smalcem i cebulką smażoną" ummmm pycha...chrupiący, świeżutki chlebek super. Nie żałuje...a później lody - też pyszne. Dzisiaj waga mnie nie ukarała pokazała tyle co wczoraj ale zobaczę jutro. Delfinko cieszę się, że waga Ci spada - ale dlaczego nie zmienisz suwaczka? Też bym chciała tracić a takim tempie co Ty. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfina88 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Zaczęłam do Was pisać i wszystko mi zniknęło. Oj to się nazywa złośliwość rzeczy martwych. Jak ja nie lubię poniedziałków - najlepszy dla mnie to piątek bo zaraz jest weekend a przy poniedziałku to wszystko zaczyna się od nowa. Wczoraj była piękna pogoda i dzień spędziłam pożytecznie z rodzinką. Wybraliśmy się do Biskupina - były dni węgierskie i wszystko z tym związane. I dziecię pobawiło sie na placu zabaw i zjeżdżalniach :) . Zgrzeszyłam "pajdą chleba ze smalcem i cebulką smażoną" ummmm pycha...chrupiący, świeżutki chlebek super. Nie żałuje...a później lody - też pyszne. Dzisiaj waga mnie nie ukarała pokazała tyle co wczoraj ale zobaczę jutro. Delfinko cieszę się, że waga Ci spada - ale dlaczego nie zmienisz suwaczka? Też bym chciała tracić a takim tempie co Ty. Pozdrawiam wszystkich. Anulko zmienię na koniec tygodnia w nagrode, jak wytrwam dzielnie bez grzechu :-) jakaś mobilizacja musi być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfina88 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Chciałam podziękować Grecie za pomysł z kalafiorem do gołąbków. Moją mame naszło w sobote za gołąbki i dla mnie zrobiła z kalafiorem i muszę przyznać, że były bardzo smaczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula1978 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ale mam wir pracy. Zajrzałam na forum a tu nie jest tak gwarno jak kiedyś.....jaka jest tego przyczyna??? Pewnie dlatego bo jednej z nas tutaj nie ma :) . Narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tryolcia Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam laseczki w poniedziałkowy dzinek. Weekend taki zabiegany, że nie mialam czasu zajrzec. pozdrawiam wszystkich, aha moja waga tez w dol poleciaala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anitka45 Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 witam protalki dzisiaj szok waga w dół j.n. Jednak przy 5 P i 5PW szybciej waga idzie w dół. jeszcze do 9 listopada i III faza mam nadzieje że wytrzymam. A te gołąbki z kalafiorem o których wspomina delfina88 . robiłam kiedyś z pieczarkami i chyba jutro zrobię są b.dobre Dzisaj zrobię zupę z dyni i kiełbaskę drobiową na gorąco idę robić obiadek narazie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi