Gosiulek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 hehe Gosiulek ja tez zrobilam:)jeszcze mi sie zsiada w lodowce ale niebo w gebie:) Ano zgodzę się... ale wg mnie takie niezsiadnięte jest chyba lepsze.. nie klei się aż tak do wszystkiego :-( Ja już zjadałam nawet to co w lodówce było... z chęcią zjadłabym jeszcze, ale może co za dużo to niezdrowo, tym bardziej, że juz też trochę samego mleka w proszku dziś też zjadłam.. Dobre to będzie na zachcianki na dni białkowe :grin: A tak w ogóle to dużo tej "czekoladki" zrobiłaś??? Bo ja wsumie tyle co na podaną ilośc mleka płynnego wyszło, żeby trochę było gęstawe.. Tak właśnie wymysliłam, że jakby zrobić tego więcej, i wylac na papier (żeby się nei przykleiło) do keksówki na dno.. To naprawde by czekolada wyszła ;> A jescze kakao do tego dodac i jest ciemna czekolada :) MMMnnnniaaaaam...... :-D Chyba na białeczkach sobie zrobię tabliczke czkolady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozena66 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witajcie :grin: Oderwałam się od pieczenia ciasta i obiadu dla moich łakomczuchów. Iriss nie dopowiedziałam Ci, że gdy moi chłopcy pojadą do Zakopanego to ja nie do Paryza, a do pracy, bo wysyłam ich w czasie gdy mi się już urlop skończy, żeby dziadków nie nadwyrężać przy opiece nad moimi aniołkami. Paryż na pewno jeszcze zobaczy całą naszą rodzinę, prędzej czy później :-D Misza fajne masz zdjęcie w avatarku :-( Dagmarko oliwki są bardzo tłuste, dlatego zapewne nie są dozwolone. Magdzik nie możemy jeść owoców, bo jest w nich fruktoza, która jest zakazana w naszej diecie, a jogurty light owocowe można ale tylko do 2 dziennie pod warunkiem, że się nie używa tego dnia innych produktów tolerowanych Pozdrawiam Wszystkich :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solitarius Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ale wy sie zachwycacie ta czekolada a ten przepis juz dawno jest w watku z przepisami i nazywa sie nutella hihihi oj kobietki kobietki a ponoc umiemy czytac ze zrozumieniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iriss1 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ale wy sie zachwycacie ta czekolada a ten przepis juz dawno jest w watku z przepisami i nazywa sie nutella hihihi oj kobietki kobietki a ponoc umiemy czytac ze zrozumieniem;) tozmy nie takie glupie:)juz z Gosiulkiem nutelle przerabialysmy co nie Gosiulek??ale teraz jest wersja biala na tapecie:) Goslulek ja dalam wszystkiego na oko..tak zeby gestawe bylo zanim do lodowki wstawilam.. Bozenko :)to Ty sobie od urwisow odpoczniesz:) kurde..powinnm sie pakowac a ja tu siedze z Wami... zarcie mam juz obmyslone..ale w co sie ubrac??????:-( i jeszcze Wam napisze,ze ciagle mi zimno...w pracy tylko ja jedna nosze 3 pary skarpetek,podkoszulek,sweter i bezrekawnik taki ocieplany..i ciagle sie trzese!!moze chudne jeszcze?!fajnie by bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solitarius Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 zarcie mam juz obmyslone..ale w co sie ubrac?????? :-( najlepiej na cebulke i seksownie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozena66 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 tozmy nie takie glupie:)juz z Gosiulkiem nutelle przerabialysmy co nie Gosiulek??ale teraz jest wersja biala na tapecie:) Goslulek ja dalam wszystkiego na oko..tak zeby gestawe bylo zanim do lodowki wstawilam.. Bozenko :)to Ty sobie od urwisow odpoczniesz:) kurde..powinnm sie pakowac a ja tu siedze z Wami... zarcie mam juz obmyslone..ale w co sie ubrac?????? :-( i jeszcze Wam napisze,ze ciagle mi zimno...w pracy tylko ja jedna nosze 3 pary skarpetek,podkoszulek,sweter i bezrekawnik taki ocieplany..i ciagle sie trzese!!moze chudne jeszcze?!fajnie by bylo... Iriss jak się nie masz w co ubrać to może jakiś shopping??? A tak na poważnie to na pewno chudniesz i życzę Ci tego bardzo mocno :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiulek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 tozmy nie takie glupie:)juz z Gosiulkiem nutelle przerabialysmy co nie Gosiulek??ale teraz jest wersja biala na tapecie:) Goslulek ja dalam wszystkiego na oko..tak zeby gestawe bylo zanim do lodowki wstawilam.. Hahaha... :-( To ja nawet nie wiedząc zrobiłam nutelkę??? Iriss jakoś właśnie nigdy nie zrobiłam tej waszej nutelki - ja generalnie prawie wszystkie przpeisy mam wydrukowane i gdzies mi się jedna strona zapodziała.. Chyba właśnie z ta nutelka, bo kiedyś szukałam i szukałam i nic... :grin: Ale w grunci erzeczy to dobrze, że dopiero teraz taki przepisik do mnie dotarł - bo bym nic nei schudła na takich słodkościach :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiulek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 jeju dziewczyny - weźcie mnie trzymajcie, najedzona jestem chyba o brzegi, a ciągle mnie do kuchni ciągnie... ciągle bym coś zjadła.. no ile można... ?!?!!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solitarius Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 a ja tak z pytaniem z innej beczki czy ktos liczyl ile to forum ma juz zrzuconych kilogramow;) chyba to juz sie liczy na tony;) miłego wieczorku wszystkim ja juz prawie wniebowzieta głos wrocil antybiotyk parszywy sie skonczyl waga w koncu sie ruszyla wiec ZYCIE JEST PIEKNE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iriss1 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 najlepiej na cebulke i seksownie;) ha!!sekasownie to by znaczylo;ze musze buty na obcasach wziasc...a nie wiem czy mi kregoslup nie siadzie jak dwa dni bede w szpilach latac.....napakowalam juz cala walizke czarnych ciuchow;ja lubie czarne najbardziej:)czyle seksownie moze bedzie:) Iriss jak się nie masz w co ubrać to może jakiś shopping??? A tak na poważnie to na pewno chudniesz i życzę Ci tego bardzo mocno :) Bozena!!Ty mnie nie podjudzaj z tym shoppingiem!!chorego to trzeba leczyc a nie sie z niego nabijac:):-(:):grin::):-D:):) jeju dziewczyny - weźcie mnie trzymajcie, najedzona jestem chyba o brzegi, a ciągle mnie do kuchni ciągnie... ciągle bym coś zjadła.. no ile można... ?!?!!?!? Gosiulek witaj w klubie:)mam to samo!! a ja tak z pytaniem z innej beczki czy ktos liczyl ile to forum ma juz zrzuconych kilogramow;) chyba to juz sie liczy na tony;) miłego wieczorku wszystkim ja juz prawie wniebowzieta głos wrocil antybiotyk parszywy sie skonczyl waga w koncu sie ruszyla wiec ZYCIE JEST PIEKNE;) dziwczyny liczyly chyba ostatnio cos kolo lutego..jak ja sie pojawilam;no to bylo juz tego ponad tone:)a teraz i ja swoje moge dorzucuc jupiiii!!fajnie solitarius,ze Ci waga ruszyla:)i zgadzam sie!!zycie jest piekne...czasami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiulek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 ha!!sekasownie to by znaczylo;ze musze buty na obcasach wziasc...a nie wiem czy mi kregoslup nie siadzie jak dwa dni bede w szpilach latac.....napakowalam juz cala walizke czarnych ciuchow;ja lubie czarne najbardziej:)czyle seksownie moze bedzie:) Gosiulek witaj w klubie:)mam to samo!! Ty tez witaj w klubie - apropo czarnych ubrań :-D Ja to sie zawsze śmieje, że jak otwieram szafę i szukam konkretnej bluzki to musze wszystkie wyjąc bo cały rządek czarnych leży :-( A z jedzeniem - wlasnei resztki z obiadu wcinam - kawałki kurczaka z mieszanka chińską z patelni :grin: Karol mi tez znów przywiozl warzywka a jutro ostatni dzień , wiec będzi etrzeba jeść i jesc i jesc.... wstręciuch jeden przywióżl jescze truskawki i pojechał,tylko powiedział, zebym mu je obrała.... sadysta !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagmara19 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam dziewczyny! Piszę z taką w sumie śmieszną sprawą bo wracałam teraz późno i miałam zamiar sobie kupić surimi żeby zrobić sobie jutro sałatkę na uczelnie na obiad i niestety nie było i jedyna nadająca się rzecz to śledzie które kupiłam w occie (mam nadzieję że takie można), poza tym mam jednego ogórka kwaszonego (mam fazę P ale on w książce mówi że niewielka ilość może byc traktowana jak przyprawa np. cebula, prawda?), jajka i szczypiorek... myślicie że coś z tego wyjdzie? nie miałam pojęcia co kupić bo nie jem w pt mięsa a jutro mam zajęcia od 8 do 18.30 więc bym nie wytrzymała na samych jogurtach czy serkach :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iriss1 Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ty tez witaj w klubie - apropo czarnych ubrań :) Ja to sie zawsze śmieje, że jak otwieram szafę i szukam konkretnej bluzki to musze wszystkie wyjąc bo cały rządek czarnych leży :-( A z jedzeniem - wlasnei resztki z obiadu wcinam - kawałki kurczaka z mieszanka chińską z patelni :grin: Karol mi tez znów przywiozl warzywka a jutro ostatni dzień , wiec będzi etrzeba jeść i jesc i jesc.... wstręciuch jeden przywióżl jescze truskawki i pojechał,tylko powiedział, zebym mu je obrała.... sadysta !!!!! :-D ja mam to samo -caly rzadek czarnych bluzek..niektore jeszcze z metkami:) a ja wciagnelam juz ta niby biala czekolade;mniami:)i dopchalam sie jogurtem .......kokosowym!!z mega duza iloscia wegli...ale mam to w nosie akurat:)jutro nie bede miala czasu na takie przyjemnosci zeby polezec spokojnie,poczytac ksiazke i podelektowac sie jedzeniem.. a jutro mam male swieto wiec, pozwalam sobie dzis:)a co:) ale teraz juz zmykam:)dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmelek Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam kobietki późna porą. Tak zadko sie pojawiam ze pewnie zapomniałayście że istnieję :-( Przy dwóch bliźniakach łobuzach nie mam wogóle czasu zeby popisać i poczytać. Lecę po łebkach i muszę wam powiedzieć ze jak czyta sie wasze wpisy to czuje sie fajną atmosferę tego forum. Jesteście super dziewczyny :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi