dam radę Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Cześć starzy i nowi protalowicze!!!! Dołączam do Malinki, dotarlam do celu, teraz muszę zawalczyc o utrzymanie wagi. Bardzo chciałam nadprogramowo z 1kg jeszcze pociagnąć ale Dukan odradza....więc Malinko jestem z Tobą......i będę dopingować całej reszcie.... Dorotko Tobie szczególnie dziękuję bo ty byłaś moja inspiratorką!!!!Gdyby nie twoje bardzo osobiste posty, które bardzo zadziałały na moją osobe i wzmocnily wiarę , że dam radę- to bym nie osiągnęła tego co mam obecnie!!! Oczywiście wszystkim wspierającym dziewczynom również dziękuję!!!Forum nie zmieniam zostaję z wami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Ona założyła temat o diecie protal, a nie wątek z dowcipami.Jeśli ona uważa że kawałów jest za dużo to trzeba uszanować jej zdanie.Toż to dzięki niej tu jesteśmy prawda?????? Śliweczko kochana moja . Ja go założyłam ale Wy go tworzycie.Gdyby nie Wy ,ten wątek juz dawno umarłby smiercią naturalną . Gdyby wszystkim odpowiadała taka ilosc dowcipów , słowem bym sie nie odezwała ale przeszkadz to nie tylko mnie. Od jakiegos czasu mam wrazenie ,ze to juz nie jest temat o diecie tylko kabaret . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Cześć starzy i nowi protalowicze!!!! Dołączam do Malinki, dotarlam do celu, teraz muszę zawalczyc o utrzymanie wagi. Bardzo chciałam nadprogramowo z 1kg jeszcze pociagnąć ale Dukan odradza....więc Malinko jestem z Tobą......i będę dopingować całej reszcie.... Dorotko Tobie szczególnie dziękuję bo ty byłaś moja inspiratorką!!!!Gdyby nie twoje bardzo osobiste posty, które bardzo zadziałały na moją osobe i wzmocnily wiarę , że dam radę- to bym nie osiągnęła tego co mam obecnie!!! Oczywiście wszystkim wspierającym dziewczynom również dziękuję!!!Forum nie zmieniam zostaję z wami.. Basienko Gratuluje kochana moja !!!! Nawet nie wiesz jak sie ciesze ! trzymaj sie teraz i nie grzesz! Ty juz laska byłas jak sie spotkałyśmy to teraz musisz po prostu wymiatac ! pamiętaj,ze sama do tego doszłaś , sama to osiągęłaś. Tak jak juz kiedys pisałam , ja dałam ci tylko narzedzie, które potrafiłas wykorzystać. ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Gratuluje Basiu! :) chcialam tak tylko skromnie sie wtracic ze ja tez jestem w 3 fazie....heheh :) juz 2 tydzien...fajnie ze jest nas juz 3 ;) ja tak jak Malinka,nie moge byc dzis z moja mama i moglam tylko zadzwonic..za daleko niestety mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 hej dziewczyny i chlopaki :) widze ze znow sie goraco na forum zrobilo..... ;) to naprawde nie przyjemne czytac takie posty jak przed chwila...nie obrazajcie sie na siebie ! Margot zostan z nami,co to znaczy ze musisz sie pozegnac? juz nie bedziesz z nami pisala?! :) mysle ze to dobry pomysl zalozyc nowy watek z kawalami,tam mozna by bylo wstawiac jakies dobre dowcipy,niektore byly naprawde wypasione! :) i moze by sie nie powtarzaly..poniewaz czasem np. ktos powtarzal kawal ktory czytalam juz kilka stron wczesniej... Balbinko ja tez kupuje Weizen und Hafer kleie,w realu je tyko widzialam i tam je kupuje,w innych nie wypatrzylam...a z nazwa geschrotet tym bardziej nie widzialam...czasem siie gubie jeszcze jak czegos szukam tu. Dzieki asienko to ja sie rozgladne ( zobacze w sklepach ze zdrowa zywnoscia ) jak cosik znajde to dam namiary ( a te co kupujesz to bardzo lubie rzeczy z tej firmy ) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edytah Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 dam radę gratuluję osiągnięcia zamierzonego rezultatu :) Gdy przeczytałam Twoją wypowiedź nabrałam wiary że to JEST MOŻLIWE. margot myślę że nie ma co się obrażać, bo jak sama wspomniałaś, mamy demokrację i każdy może wyrazić swoje zdanie i każdy ma prawo je zmienić. No i troszkę przykro się czyta Twoje wypowiedzi, gdy nabierają złośliwości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotaxx Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Gratuluje Basiu! :) chcialam tak tylko skromnie sie wtracic ze ja tez jestem w 3 fazie....heheh :) juz 2 tydzien...fajnie ze jest nas juz 3 ;) ja tak jak Malinka,nie moge byc dzis z moja mama i moglam tylko zadzwonic..za daleko niestety mam :) w takim razie Tobie rowniez gratuluje Asiu!!! Trzymaj sie dzielnie i nie grzesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 nie ma za co:)) jak znajdziesz cosik ciekawego to daj znac:)) buziaki,uciekam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asienka19873 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 dzieki Dorotko:))) postaram sie:)))) papapp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Cześć starzy i nowi protalowicze!!!! Dołączam do Malinki, dotarlam do celu, teraz muszę zawalczyc o utrzymanie wagi. Bardzo chciałam nadprogramowo z 1kg jeszcze pociagnąć ale Dukan odradza....więc Malinko jestem z Tobą......i będę dopingować całej reszcie.... Dorotko Tobie szczególnie dziękuję bo ty byłaś moja inspiratorką!!!!Gdyby nie twoje bardzo osobiste posty, które bardzo zadziałały na moją osobe i wzmocnily wiarę , że dam radę- to bym nie osiągnęła tego co mam obecnie!!! Oczywiście wszystkim wspierającym dziewczynom również dziękuję!!!Forum nie zmieniam zostaję z wami.. nawet nie wiesz jak mnie cieszy twoj sukces!!!! takie wyniki daja mi sile i wytrwalosc ze jednak mozna zgubic ten cholerny tluszcz, teraz zycze kochana abys utrzymala wage i pisz do nas sierotek jak ci idzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Cześć starzy i nowi protalowicze!!!! Dołączam do Malinki, dotarlam do celu, teraz muszę zawalczyc o utrzymanie wagi. Bardzo chciałam nadprogramowo z 1kg jeszcze pociagnąć ale Dukan odradza....więc Malinko jestem z Tobą......i będę dopingować całej reszcie.... Dorotko Tobie szczególnie dziękuję bo ty byłaś moja inspiratorką!!!!Gdyby nie twoje bardzo osobiste posty, które bardzo zadziałały na moją osobe i wzmocnily wiarę , że dam radę- to bym nie osiągnęła tego co mam obecnie!!! Oczywiście wszystkim wspierającym dziewczynom również dziękuję!!!Forum nie zmieniam zostaję z wami.. Gratuluję dotarcia do celu.Gratuluję również Asience!!! Śliweczko kochana moja . Ja go założyłam ale Wy go tworzycie.Gdyby nie Wy ,ten wątek juz dawno umarłby smiercią naturalną . Gdyby wszystkim odpowiadała taka ilosc dowcipów , słowem bym sie nie odezwała ale przeszkadz to nie tylko mnie. Od jakiegos czasu mam wrazenie ,ze to juz nie jest temat o diecie tylko kabaret . Rozumiem Cię Dorotko.Jednak żeby nie Ty nie było by tego wątku i mnie tutaj tez by nie było.Dzięki Tobie zaczęłam walkę z kilogramami i dzięki Tobie i innym dziewczynom,które od początku mnie wspierają jestem nadal na diecie i nadal walczę.Z Twoich słów na początku czytałam jak z biblii i to mnie trzymało przy życiu.Jesteś założycielką tego wątku i masz pełne prawo przywołać forumowiczów do porządku. Ale szkoda mi Margot,bo fajna z niej dziewczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Gratuluje Basiu! :) chcialam tak tylko skromnie sie wtracic ze ja tez jestem w 3 fazie....heheh :) juz 2 tydzien...fajnie ze jest nas juz 3 ;) ja tak jak Malinka,nie moge byc dzis z moja mama i moglam tylko zadzwonic..za daleko niestety mam :) asienko i nic sie chwalisz!!!!!! kochana gratulacje, pisz, pisz i jeszcze raz pisz jak ci idzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Forum nie zmieniam zostaję z wami.. No mam nadzieję :) Bo ja tu jeszcze długo będę więc chcę ze "starymi" koleżankami od czasu do czasu pogadać!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina38 Opublikowano 26 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Dorotko, Sliweczko mam pytanko ;) kupilam taki ser zolty on ma tylko 5 % tl. moge go jesc? jak myslicie bo dukan pisze ze ser zolty tylko w III etapie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi