Misza Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Kurcze, a ja tak sobie myślę, ze już chyba jestem za wynikiem, który mi obliczył Dukan.. zaraz poszukam w swoich pierwszych postach co tam było... znalazłam!! 🙂 Dukan mi wyliczył wagę 62.5 kg dokładnie i , że chyba ta wagę powinnam mieć koło 9 czerwca :( Więc jest dobrze :grin: Ja dopiero w sumie skończyłam pracę :/ a jutro znowu nie lekki dzień... i trzeba rano wstać... Ehh... Dobranoc dziewuszki i Dzień Dobry, tym, które pewnie niedługo wstają. Buziaki dla wszystkich !! :( Gosiulku drogi a co ty spać nie możesz czy nocka w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saga Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witajcie rano :grin: Dzisiaj tak samo mi się nie chciało wstać jak wczoraj, za oknem masakra, szaro i ponuro i zimno nawet nam się piec włączył, bo temperatura spadła 🙂 Wczorja co prawda zasadziłam 3 roślinki, ale wcale nie chciałam znowu, żeby padało, ja chcę wiosny!!! Iriss, fajnie, że się dobrze bawiłaś :( Nie martw się spóźniającą się @, bo nasza dieta ma niestety skłonności do rozregulowywania naszych cykli, ale dla świętego spokoju zrób sobie test, będziesz spokojniejsza :) Życzę wszystkim miłego dnia :( Witam serdecznie. Bożenko u mnie za oknem tak samo, gdzie ta wiosna. Maragrete ja też myślę po malutku o ciasteczkach ale zrobię je razczej na 3 fazie czyli w czerwcu tak mama zamiar do końca maja wytrzymać bez słodkiego może jeszcze coś "urwę" z tych 3kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gochna Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witajcie dziewczyny!!! Misza! U mnie nie leje! No może troszkę kropi, ale fakt - szaro buro i ponuro... :grin: Tak jak Bożenka nie mogę się dobudzić już drugi dzień 🙂 Waga ciut w dół, ale o terminie obliczonym przez Dukana nie ma mowy - koniec maja nie wchodzi w grę. Znajomi namawiają mnie do utrwalania, bo podobno jest dobrze, ale nie dam się... Mam zamiar dotrwać do wytyczonego celu i już!!! Dziewczyny mam prośbe możecie mi polecić jakiś pensjonat nad morzem ?! Potrzebuje jakieś namiary. Szukam ładnego miejsca i pensjionatu. Proszę o propozyjce. Bardzo chce jechać ale nie wiem gdzie. Jusiu - a co konkretnie Cię interesuje, czy wyjazd na weekend, czy dłuższy pobyt w formie wczasów i jaki ma być standard? Czy z wyżywieniem czy tylko spanko i jakie dodatkowe atrakcje? Poza tym, jaka okolica - czy nasze zachodnie wybrzeże, czy raczej bardziej na wschód od Kołobrzegu? Buziaki na cały dzień !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam Was poranne ptaszki 🙂 Śnieżynko dzięki za odpowiedź!! Nie, to tak źle ja nie mam. To takie zwykłe uczuleniowe bąble wyskakują, które - jak się przestanę drapać - to po jakimś czasie same znikają. Ale to może mieć związek z odstawieniem tych tabletek na alergię.. Iriss weź się nie wygłupiaj, że Ci się ciąza przytrafi jak się zabezpieczasz.. a u mnie nic.. :grin: a ni w ząb się nie zabezpieczam.. Ale tak po cichu liczę, że może po tym Egipcie wrócimy już w trójkę :( Pozdrawiam Was serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaP Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Hello. Szybciutko coś skrobnę bo dziś maja robic prad i ma go nie byc kilka godzin. U mnie pogoda okropna szaro, przygnębiająco i momentami strasznie pada. Córcie juz odwiozłam do przedszkola. Waga małpa stoi. Miałam juz 69,5 kg ale na warzywach wzrosło na 69,8 i stoi. No cóz od soboty białka to moze cos ruszy. Iriss prawdą jest ze ciąże przy braniu tabletek tez sie zdarzaja, ja tez jestem z tych panikujących. Może dla pewności zrób test. Marudko a Ty jesli masz regularne cykle to celuj w dni płodne 🙂 Jusiu ja tez poprosze te zdjecia z cennikiem na paw009@interia.pl z góry dziękuje bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalinowaMammbaLBN Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 moja siostra sie tak owijala z balsamem vichy kiedys ale jakos nie specjalnie jej pomagalo;i ona to nawet cala noc w tym przesypiala:)ale pomysl fajny;ja mam balsam eveline to moze tez sporbuje a co mi szkodzi:)moze mi jeszcze po cm zejdzie w ud tylka i brzucha:) dobrej nocki Kochane!! O matko 🙂 to pogratulować Twojej siostrze cierpliwości :grin: ja z wielkim nulem wyleżę te 40min. Jeśli chodzi o balsam to do tego używam Trilsera z avonu, moja siostra wiem że robiła jakimś tańszym ale nie wiem na pewno czym i też była zadaowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusia25 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witajcie dziewczyny!!! Misza! U mnie nie leje! No może troszkę kropi, ale fakt - szaro buro i ponuro... :grin: Tak jak Bożenka nie mogę się dobudzić już drugi dzień 🙂 Waga ciut w dół, ale o terminie obliczonym przez Dukana nie ma mowy - koniec maja nie wchodzi w grę. Znajomi namawiają mnie do utrwalania, bo podobno jest dobrze, ale nie dam się... Mam zamiar dotrwać do wytyczonego celu i już!!! Jusiu - a co konkretnie Cię interesuje, czy wyjazd na weekend, czy dłuższy pobyt w formie wczasów i jaki ma być standard? Czy z wyżywieniem czy tylko spanko i jakie dodatkowe atrakcje? Poza tym, jaka okolica - czy nasze zachodnie wybrzeże, czy raczej bardziej na wschód od Kołobrzegu? Buziaki na cały dzień !!! Witam wszystkich!!! U mnie pogoda chyba jeszcze gorsza niz u Was. Leje i nie przestaje,brrrr..... Gochna powiem Ci tak; chcę jechac na ok 10 dni z synkiem 2,5 letnim, wiec jesli bedzie jakis plac dla dzieci to fajnie jesli nie to trudno. Tak zeby morze było blisko i basen czy aquapark w poblizu, bo mój mały to taki piżmak,he he woda i woda tylko. A miejscowośc, hmmm coś ładnego. Mam w sumie ciotke w Gdyni ale byłam już tam nie raz i chciałam zobaczyć inne zakątki. Co polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusia25 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Hello. Szybciutko coś skrobnę bo dziś maja robic prad i ma go nie byc kilka godzin. U mnie pogoda okropna szaro, przygnębiająco i momentami strasznie pada. Córcie juz odwiozłam do przedszkola. Waga małpa stoi. Miałam juz 69,5 kg ale na warzywach wzrosło na 69,8 i stoi. No cóz od soboty białka to moze cos ruszy. Iriss prawdą jest ze ciąże przy braniu tabletek tez sie zdarzaja, ja tez jestem z tych panikujących. Może dla pewności zrób test. Marudko a Ty jesli masz regularne cykle to celuj w dni płodne 🙂 Jusiu ja tez poprosze te zdjecia z cennikiem na paw009@interia.pl z góry dziękuje bardzo. MonikaP wysłałam juz powinny dojść. Miłego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malenstwo1975 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witajcie :grin: Nie było Mnie tu (pisząc ) ponad dwa tygodnie- za to czytam i obecność jest codzienna i obowiązkowa. 🙂 Gratuluje Kobitki spadków, Ja narazie postój i z testu Ducana ,ze w polowie maja bede na 3 fazie to nic z tego,OOooo!-ale to Tylko Moja własna zasługa (grzeszki). A co do postępów małżenskich MARUDKO każdy będzie radził na swój sposób. Przykład taki z mojej strony...(koleżanka moja za bardzo pragnęła i się nastawiała ,że to może już,albo Ooo ..tym razem już się napewno uda... i tak miesiąc w miesiąc,a nadzieje były coraz niklejsze ....) I co wynikło? Odpuściła Sobie zupełnie,bo czym bardziej się starała ,pragnęla tym bardziej Im to nie wychodziło. Wyluzowała i "niby " na jakiś czas odpuścili Sobie starania a teraz? Teraz mają dwójkę dzieci :( Tak więć na każdego przyjdzie czas i pora Dobra jak ode Mnie to tyle narazie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZ1809 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam wszystkich u mnie z pogoda podobnie szaro i buro!!!!1 Zostaje dzisiaj w domu bo jakis chyba wirusek mnie dopadl co tam poleze sobie troche nie zaszkodzi.moja waga tez sie uparla i stoi juz od 5 dni no ale lepiej niech stoi niz ma rosnoac 🙂 Iriss pani w aptece polecila mi takie czekoladki na nasze problemy nazywaja sie ex-lax mnie mega ponich ruszylo ale ale usmiejecie sie bylo napisane ze pozuc jedna kostke przed pojsciem spac to tak zrobilam tyle ze jeden rzadek hahahha czyli bylo ich 6 oj ja leniwiec nie chcialo mi sie dokladnie czekoladki obejrzec no coz zdarza sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszkazuzanna Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam wszystkie dziewczynki u mnie jak pewnie u wiekszosci z was szaro ponuro i leje ( a mialo swiecic slonce cos im sie pogoda nie sprawdza ostatnio) waga troche w dol raptem 0,5 kg w oncu sie ruszyla paskuda z moimi klopotami kibelkowymi sobie jakos poradzilam po kilku probach narazie skutkuje (dzieki za przepis na otrebianke) Jussiu jesli moge tez prosic o zdjatka i cennki to bardzo prosze na adres agnieszkazuzanna@interia.pl z gory dziekuje zmykam narazie cos zjesc i pomyslec o podwojnym obiadku jutro znowu dyzurek i na dokladke mamy dyzur tetniakowy wiec moze byc ciazko .cieple pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maruda Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Moniczko, Maleństwo ja to wszystko wiem - tak tylko marudzę 🙂 Ale byłoby miło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AZ1809 Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Jusiu i ja ja bym chciala poogladac grzenkowicz17@googlemail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 witam również z mokrego zagłębia więc chyba dzisiaj to wszędzie pada u nas u mnie waga nadal bez zmian ale od jutra białka więc może coś spadnie pozdrawiam wszystkich gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi