mallina Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Hejka dziewczyny!!! Melduję się na kawce :lol: Na Podlasiu słoneczko i ciepło,pogoda nastraja optymistycznie :-D Juggin,popieram Twoją wypowiedz co do produktów tolerowanych.Stworzono je dla urozmaicenia diety,kiedy ktoś już nie może się powstrzymać ...lepiej wtedy zjeść take danie z produktów tolerowanych niż grzeszyć słodyczami lub innymi cudami.Ale nie można z tym przesadzać i czekać że waga spadnie dużo w dół.A co do żelatynki to to samo białko,więc nie trzeba z niej rezygnować. Tyldo,gratulki z powodu spadku.Tak trzymaj!!!! Polu,ja też zauważyłam że mój smak stał się wrażliwy na słodycze,wszystko jest przesadnie słodkie i niesmaczne.A na tłuste dania mój organizm reaguje straszną zgagą.Kurcze co to się porobiło...Ja ciasteczkowy potwór,lubiący zjeść tłusto i słodko nie mogę patrzeć na cukierki,batoniki,golonki....Jak to się potrafi organizm przestawić. Mallinko,Ty jak zwykle raniutko i z uśmiechem bo waga zwyżkowo,ale będą białeczka i się z wagą rozprawisz...I tak trzymaj.Zaszłaś najdalej z nas i jesteś dla mnie wzorem.Ale zanim ja dotrę do 4 fazy to Ty już pewnie zapomnisz że gdzieś tam,taka Śliweczka walczy dalej :D Pozdrawiam i miłego poniedziałku ze spadkami wagi życzę!!! Kochane moje,Śliweczko nasza podporo,jakże mam o Was zapomnieć,tylko dzięki Wam zaszłam tak daleko i za wszelka cenę usiłuję się utrzymać a łatwo nie jest.Od 5 miesięcy mnie wspieracie,a ja już bez Was nie potrafię rozpocząć dnia i jak tylko mam wolne od pracy to jestem.Pozdrawiam Wszystkie kochane moje Protalinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anula1978 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam dziewczęta po weekendzie i już po porannej kawce. Teraz jestem przy wodzie ale chyba czas na herbatę bo coś chłodno. Na Kujawach pochmurno no i chłodno także pogoda nie za bardzo. Waga stoi ale wczorajszy dzień był grzeszny powiem, że nawet chyba bardzo. Ale już wróciłam na dobrą drogę i już z niej nie zboczę. Dziś zapas piersi i rybek robię bo się dowiedziałam od Was, by ograniczyć nabiał a ja tyle serków jadłam, jogurtów naturalnycjh i jajek a jeść dużo mięsa i ryb. To w takim razie co jecie na obiad a co na kolację? Bo już nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam :lol: Melduję się na porannej kawce! Trochę zgrzeszyłam wczoraj bo były urodziny córki i upiekłam tort serowy ....... Witaj Polu!! Ty chociaż mialaś poważną okazję do grzeszenia a ja...... ZJADŁAM 2 GOFRY - Boże kiedy ja zmądrzeję!!!!!! Witajcie proteinki poweekendowo! :D Waga po weekendzie poszła w dół <jupi> chociaż żarłam jak głupia (ale oczywiście protalowo). I stwierdziłam, że może ten poprzedni zastój wagi był spowodowany moim zabieganiem i przez to mniej jadłam... Teraz do pracy będę przynosić duuuuuże zapasy i niech sobie patrzą na mnie jak na obłąkaną :D Ja do pracy przychodzę obładowana jak wielbłąd, wielka torba z laptopem i potężna siatka z żarciem. Zajmuję calą półkę w lodówce, gdzie inne dziewczyny mają po dwie trzy rzeczy. Gratuluje Tylda- trzymaj wyznaczony cel i jedz jedz jedz ( byle protalowo). Moja rada ( sprawdzona na własnym przykładzie i czesto przytaczana przez Dziewczyny) . Jesli chcecie szybko, regularnie tracic na wadze to: 1. po pierwsze maxymalnie dużo mięsa i ryb, mniej czystego nabiału 2. po wtore- całkowita rezygnacja z tolerowanych produktów- skrobi, maki itd. ciatsek, deserków, naleśniczków Nie ma mocnych na takie zasady- nie ma nikogo kto by nie zgubił stosujac sie do tego. To, ze marudzimy, ze waga stoi to niestety tylko nasza zasługa. Polecam spróbowanie np. w fazie bialek nie jeśc nic tolerowanego, same białka, najlepiej mięsne- bez żelatynki nawet, bez zeberki. I wtedy zobaczyc jaki efekt- kto raz spróbuje ten sie przekona. Piękna lekcja aż milo posluchać (poczytać) Witam wszystkie Panie :-D Kot mnie dzisiaj zwlókł z łózka, ale to całe szczęście, bo jest taka piękna pogoda, ze szkoda dnia. Dzisiaj witam przy wodzie, nie przy kawce, zaraz się biorę za otrąbinkę :D . Miłego dnia :D Witaj Bożenko! Z rana pięknie było ale już duże chmury przyszły i lać będzie, bo czarne te chmury aż strach. Ja dzionek od kawki zbożowej zaczęłam, ale wody też już litr wlałam w siebie, jak na mnie to mało ale do wieczora nadgonię. OOOOOJJJJJJ Burza! PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jusstine Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam serdecznie wszystkie Odchudzaczki :-D pomimo że dopiero dziś dołączyłam do forum, dietę stosuję dokładnie od 8 dni :lol: i już za 2 dni zaczynam następną fazę. Bardzo przydały mi się Wasze rozmowy, przepisy. Dziękuję, za wszystko i pozdrawiam :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggin Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam dziewczęta po weekendzie i już po porannej kawce. Teraz jestem przy wodzie ale chyba czas na herbatę bo coś chłodno. Na Kujawach pochmurno no i chłodno także pogoda nie za bardzo. Waga stoi ale wczorajszy dzień był grzeszny powiem, że nawet chyba bardzo. Ale już wróciłam na dobrą drogę i już z niej nie zboczę. Dziś zapas piersi i rybek robię bo się dowiedziałam od Was, by ograniczyć nabiał a ja tyle serków jadłam, jogurtów naturalnycjh i jajek a jeść dużo mięsa i ryb. To w takim razie co jecie na obiad a co na kolację? Bo już nie wiem.... Kochana zboczyłaś, wróciłaś i teraz do ataku :lol: Ja robię teraz tak, ze tworze górę mięsa i ryb i mam je zawsze w lodowce, bo niestety jak zbliza sie wieczór to zaraz szukam czegoś, a jak nie mam mięsa i ryb, to oczywiscie zaczyna sie od jogurciku, potem twaroże a potem cucuję np. ciasteczka :-D a rano zdziwiona , ze waga nie chce wspołpracowac :D . teraz jak jestem glodna, to paszczę zatykam kawalkiem piersi z kurczaka i kubkiem wody ...i cuda rano na wadze widzę. Warto naprawdę. Piękna lekcja aż milo posluchać (poczytać) Benek Ty niejednokrotnie o tym pisałaś- a ja czytałam i jakoś jak "niepełnosprytna" z głowy wypuszczałam, aż postanowiłam spróbowac i działa :D :D i bede polecać dalej. Tak więc moja droga- tyś jest matka tego sukcesu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam serdecznie wszystkie Odchudzaczki :-D pomimo że dopiero dziś dołączyłam do forum, dietę stosuję dokładnie od 8 dni :lol: i już za 2 dni zaczynam następną fazę. Bardzo przydały mi się Wasze rozmowy, przepisy. Dziękuję, za wszystko i pozdrawiam :D ) Witaj Jusstine!!! Dobrze że mogłyśmy być pomocne :D Również pozdrawiam ,trzymam kciuki i wytrwałości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jusstine Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dziękuje Śliweczko :D Wytrwałość jest, i motywacja też :lol: fakt, że przedwczoraj miałam kryzys, i miałam dosć białek, ale dałam radę :D i mam nadzieję na osiągnięcie wymarzonej wagi :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliweczka Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dziękuje Śliweczko :D Wytrwałość jest, i motywacja też :lol: fakt, że przedwczoraj miałam kryzys, i miałam dosć białek, ale dałam radę :D i mam nadzieję na osiągnięcie wymarzonej wagi :-D Żadnych kryzysów !!!! Białka są pyszne :D Jesteśmy Sektą Czcicieli Twarogu (SCT) i białko jest naszym przyjacielem :D Ale dobrze że dałaś sobie radę z chwilowym dołeczkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bozena66 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam serdecznie wszystkie Odchudzaczki :-D pomimo że dopiero dziś dołączyłam do forum, dietę stosuję dokładnie od 8 dni :lol: i już za 2 dni zaczynam następną fazę. Bardzo przydały mi się Wasze rozmowy, przepisy. Dziękuję, za wszystko i pozdrawiam :D ) Witaj Jusstine Cieszę się, że do nas dołączyłaś. :D Życzę Ci szybkich spadków wagowych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasias Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Protalki witam was bardzo serdecznie i cieplo, a dzis skacze z radosci bo mam 7 z przodu, oj jak dlugo nie widzialam tej cyfry na poczatku wyniku. Powiem wam ze wczoraj zjadlam szaszlyka z poledwicy wieprzowej i jak wzielam pierwszy kawalek do ust to jakos mi nie smakowal, wydawal mi sie tlusty i cuchnacy ale potem juz przeszlo. Pije kawke jem serek i zaraz gdzies ruszam na zakupki bo mezus ma urlop i ma adhd, chyba go zaraz udusze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edytah Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam serdecznie dziewczęta :D Mieliśmy wczorajszego popołudnia awarię sprzęta i groziło mi całkowite odcięcie od Was na kilka dni, ale całe szczęście mam inteligentnego mężusia i zrobił co zrobić trzeba było i teraz jestem z Wami :D U mnie dziś waga pokazała troszke mniej i przychylam sie do stwierdzenia Jugin, że jak się je więcej mieska to sie szybciej chudnie. U mnie dziś waga pokazała pół kilo mniej niż wczoraj, a objadłam się różnymi cudownościami podczas królewskiego posiłku :D był i makaron i kotleciki pieczone z pieczarkami, szklanka piwka i... najsmaczniejsze lody w mieście z lodziarni na Plantach przy Mickiewicza. Kto je jadł - wie o co chodzi :-D Wczoraj spedziliśmy z mezem prawdziwie rodzinny dzień (miał wolne HURRRRAAAAA). Najpierw rodzinne sniadanko, póxniej Kościółek, papu i na rowerach do parku, oczywiście z synusiem :D Dawno nie mielismy tak udanego dnia :D I jeszcze dziś ta ładna waga - tylko kilograma brakuje mi do 50 :) robie sobie 2 dni bez warzywek i innych "nagród" III fazy i myśle że spadnie mi to :) Super się czyta o Waszych spadkach :) Pamietajcie dziewczyny, każdy grzeszek, nawet najmniejszy niesie za soba konsekwencje, również w naszej dietce :D A właśnie, jeśli chodzi o słodycze to też wydają mi sie zbyt słodkie. Dziękuje Wam kochane za wsparcie i przepraszam że ostatnio mało mnie z Wami było. Niestety jutro i pojutrze bedę chyba bardzo zajęta (zacznę się wdrażać do pracy) i nie wiem czy znajdę chwilke by do Was zajrzec :lol: Buziaki i 3majcie sie - unikajcie grzeszków jak ognia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jusstine Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Dałam radę, bo jednak lubię jogurty naturalne, białe serki itp :-D ale taak mnie nosi za warzywami... to jest straszne, tak mi ich brakuje, jak mama sobie coś gotuje to wychodze z domu bo nie wyrabiam. Ale na szczęście jeszcze 2 dni i będą warzywka :lol:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greta10 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witajcie. Kiedyś dietkowałam razem z Wami, ale niestety odpuściłam sobie i powróciły utracone kilogramy i centymetry.Czytając o Waszych sukcesach znowu nabrałam ochoty i tym razem się nie poddam . Trzymajcie za mnie kciuki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggin Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witajcie. Kiedyś dietkowałam razem z Wami, ale niestety odpuściłam sobie i powróciły utracone kilogramy i centymetry.Czytając o Waszych sukcesach znowu nabrałam ochoty i tym razem się nie poddam . Trzymajcie za mnie kciuki :D Kciuki wszystkie ( u nóg tez :-D ) zaciśniete :D Zawsze słuzymy wsparciem. Z nami musi Ci sie udac- innej opcji nie ma :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi