Magdalena Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Więc robimy ranking produktów ,naszym zdaniem dobrych i smacznych: Majonez kielecki , Keczup Pudliszki łagodny, Koncentrat pomidorowy Pudliszki :) Wpisujcie ,wasze dobre produkty ,które zawsze smakują i nie zawodzą.Czyli godne polecenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Witam na rankingu https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif https://www.smaczny.pl/forum//public/style_emoticons//icon_exclaim.gif Ja zdecydowanie podpisuję się pod: :) majonezem kieleckim, chociaż zdarza się, że korzystam też z majonezu 'Winiary' również jest dobry; :) ketchupem Pudliszki - zarówno pikantnym (za którym przepada Marcin) jak i łagodnym; :P wszystkim, co nazywa się Pudliszki (tj. koncentrat pomidorowy, kukurydza w puszce, zielony groszek w puszce itd.) Z wykorzystaniem tych produktów wychodzą mi wszystkie dania, sałatki, nawet kanapki :D. Razem z Magdaleną czekamy na Wasze godne polecenia produkty. Pozdrawiam :D Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adelajda Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Witam :) Do potaw godnych polecenia dodałabym: - ketchup "Kotlin" ziołowy - wspaniały dodatek do pizzy,zapiekanek,kanapek... - wszystkie rodzaje musztardy z "Kamisa" - od łagodnych poprzez ostre i pomidorowe... dla każdego coś miłego... oczywiście podniebienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Jeżeli chodzi o musztardę to ja preferuję zdecydowanie i polecam musztardy firmy Roleski (zwłaszcza sarepską) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agadir Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 1.majonez Winiary 2 przyprawa ziarenko smaku musztarda Rolski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazula226 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 na dzień dzisiejszy ja polecam przyprawy w kostkach Knorr, które całkiem niedawno pojawiły się na rynku. są naprawde świetne, a szczególnie czosnek i cebulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arabika Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 na dzień dzisiejszy ja polecam przyprawy w kostkach Knorr, które całkiem niedawno pojawiły się na rynku. są naprawde świetne, a szczególnie czosnek i cebulkaZgadzam sie z tym że te małe kosteczki knorr są świetne a cebulka i czosnek to po porostu rewelacja .Moim zdaniem knorr ma dobre produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bernimek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Odnośnie przypraw KNORR-a - bardzo dobre są 1. przyprawy do sałatek w małych saszetkach np. winegret, do mizerii ... (dodatkowo na opakowaniu podane przepisy na sałatki i surówki), 2. ketchup HELLMANNS - doskonały do sałatek typu "gyros", 3. marynaty do mięs - przy ich pomocy można "wyczarować" niebiańskie pieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczółka maja Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 1 miejsce ketchup z lider price :wink: 2 musztarda sarepska roleski - naprawde swietna 3 warzywa suszone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorka2 Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 A ja z Roleskiego uwielbiam musztardę francuską, mogę ją jeść łyżką!!! PUDLISZKI- zdecydowanie i KIELECKI, ale wiem, że w niektórych rejonach nie ma Kieleckiego tylko KĘTRZYŃSKI - też super. Chrzan POLONAISE, drogi ale nie ma lepszego. Często też w mojej kuchni goszczą przyprawy PRYMAT, a zwłaszsza TZATZIKI - do których zawsze biorę serek BIELUCH. I nie gotuję innego ryżu jak SONKO PARBOILED!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola_A. Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 MAJONEZ KIELECKI-na pierwszym miejscu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziorek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 U mnie pierwsze miejsce zajmuje zdecydowanie Vegeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monilek26 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Popieram VEGETA jest the best!!! Poza tym ketchup włocławek, przyprawy firmy GALEO :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lucy Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Polecam produkty "Wodzisław"- desery /galaretki,budynie,kisiele/. Teraz bardzo popularna galaretka niebieska i jabłkowo-miętowa.Pycha,polecam! Zawsze tężeją,latem dodaję odrobinę mniej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi