I26 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witajcie z rana.pogoda niestety bez zmian. Dzięki kobietki za te wszystkie komplementy,aż mi się buzia śmiała jak to czytałam.Co do mojego brzucha to on jest poprostu w tym stroju zakamuflowany-ale naprawde tam jest -taka wystająca ze spodni fałdocha. Gosiulku co do ćwiczeń to pisałam wcześniej że od kilku dni zaczęłam brzuszki robić.Ja to ogólnie leniwa jestem i poprostu mi się nie chce.Jeżeli chodzi o rozm.to ja tak naprawde nie wiem jaki nosze.myśle że 38.mieszczesię we wszystkie ubrania co kiedyś nosiłam a dużo mam też takich uniwersalnych.ostatnio nie robiłam żadnych zakupów jedynie co w lumpeksie a u nich z tymi rozmiarami też różnie.ostatnio też stwierdziłam że część ubrań jest już za luźna dla mnie i brzydo w nich wyglądam.ale jak narazie czekam ze zmianą garderoby do osiągnięcia określonej wagi.a jeszcze miałam napisać ile mam wzrostu-całe 167czy nawet chyba mniej.musze się zmierzyć dokładnie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iriss1 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Czesc Dziewczynki:) ledwo sie dobudzilam.. w tym togodniu pracuje w trybie 8.30- 16.30 ale wczoraj robilam nadgodziny i padam.. Sliweczko-GRATULACJE!!!!ale to dziwne,ze egzaminy sa w roznych dniach..jak ja zdawalam ale to bylo kupe lat temu to wszystko bylo razem;wszedzie jakies zmiany... Sandra-zaglosowane:)i poradzicie sobie jakos na pewno!!wazne,ze chociaz Ty dostaniesz tego socjala bo jurde bez kasy jakielkolwiek to sie nie da wyzyc..;-) MalinowaMambo-dam sie pokroic,ze jak wstawisz swoje fotki to ochom i achom tez nie bedzie konca:)wiec czekamy!!! Goslulek-ja nie bede karcic za grzeszki:)bylebys tylko sie potem opanowala:)co do kuraka no to moze i racja..ja ta skore na kostkach zostawilam;wkonu tego i tak nie jem:) Misza-tutaj tez takie nagle zmiany pogody;oszalec mozna...wczoraj 30 stopni dzis moze 16.. I26 ja tez raz jeszcze powtorze,ze swietnie wygladasz:)i na tym zdeciu to jestes plaska jak deska w sensie brzucha:):shock::):):):niemozliwe,zebys miala jakakolwiek falde...a nogi..o mamo!!ZAZDROSZE:) spadam bo sie nie wyrobie;postaram sie zajrzez z pracy miloego dzionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallina Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam dziewczyny ;-) ,u mnie waga bez zmian a muszę do sierpnia zgubić 3kg.,trzeba się sprężyć.Sandro,głos oddany,masz talent kobieto :shock: . Wylaszczyły się juz dziewczyny ,aż miło popatrzeć. Pogoda do de....,ale wiosna przynajmniej zielono.Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosik169 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witajcie przy porannej kawce, u mnie dzisiaj malutki spadeczek 200g,tj. na wadze 54,2kg ( a dzisiaj wg testu Dukana powinno być 52,5kg :shock: ) - nie udało się !!! ZDAŁAM!!! Dziękuję Wam za kciuki,bardzo pomogły :) Teraz czas na egzamin praktyczny,mam go w piątek o 9.30 i mam nadzieję że znowu mi pomożecie swoimi kciukasami :) Choć nie za bardzo wierzę w zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem,to jednak liczę na Was :) G r a t u l a c j e !!!!!!! Chciałam was spytać o najlepszy sposób na zaparcia. Jestem trzeci dzień na pierwszym etapie i przez ten czas strasznie mnie męczą. Jak się ich pozbyć. Jakiś Senes pić, czy herbatkę wspomagającą odchudzanie..... Polećcie coś, bo zazwyczaj załatwiałam się dwa razy dziennie, a jak na razie od rozpoczęcia diety ani razu:( Ja jestem akurat na 2 fazie - ale mi na zaparcie pomogła konsumpcja 1/4 jabłka ;-) wiem zgrzeszyłam bo nie można owoców w 2 fazie, ale otręby nie pomagały..... Ktoś pytał (przepraszam że nie pamiętam nicku)czy ćwicze.Niestety muszę przyznać się do tego że moje lenistwo jest silniejsze ode mnie.Chociaż od kilku dni robie brzuszki i daję rade. Dziękuję za odpowiedź :) , jeszcze raz gratuluję odmiany!!!! Witam dziewczyny :) ,u mnie waga bez zmian a muszę do sierpnia zgubić 3kg.,trzeba się sprężyć.Sandro,głos oddany,masz talent kobieto :) Kochana do sierpnia jeszcze dużo czasu....na pewno zgubisz te 3 kg Miłego dnia, u mnie dziś za oknem pochmurnie i wietrznie a temperatura tylko 9 stopni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosik169 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 DZIEWCZYNY A WIEC TAK !!!!! BARDZO WSZYSTKIE PROSZE O ODDAWANIE GLOSOW NA NASZ ZESPOL NA STRONIE: https://www.risingstars.ie/2010/sunflower-seeds-bluznierstwo/ KLIKAMY W OSTATNIA GWIAZDKE , GWIAZDKI ZNAJDUJA SIE PONIEZ NAZWY NASZEGO ZESPOLU (SUNFLOWER SEEDS) I TYTULU KAWALKA (BLUZNIERSTWO).ZDAJE SIE , ZE WAZNE JEST TO ZEBY KLIKAC W OSTATNIA GWIAZDKE BO TO CHYBA SW3IADCZY O ILOSCI PRZYZNANYCH NAM PUNKTOW. bEDE BAAAARDZO WDZIECZNA!!!!! Głos oddany !!!!! Super piosenka z przyjemnością oddałam swój głos 5 gwiazdek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzeniaw Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 WITAJCIE KOCHANE Nie miałam ani czasu ani nastroju, żęby ostatnimi dniami pisać -WODA, WODA, WODA... To straszny dramat, nie dotknął mnie na szczęście bezpośrednio, ale przez 3 dni byliśmy odcięci od świata, u moich rodziców woda zalała tylko piwnice ale już 3 domy dalej było 1,5 m wody... Zniszczenia są okropne, teraz kiedy woda schodzi, coraz więcej dróg jest przejezdnych widać ten ogrom zniszczeń...Znajome twarze ciągle widzę w telewizji...Ech... Witam przy porannej kawce (dopiero). Dziś jestem w domu, bo nie miałam jak dojechać do pracy, drogi u nas jeszcze zalane. Jutro będziemy się próbowały z koleżankami przebijać objazdami, może się uda, bo szkoda urlopu. Leila - skąś to znam... ;-) ZDAŁAM!!! GRATULUJĘ!!! ŚLIWECZKO PIĘKNIE WYGLĄDASZ!!! Dziękuję Wam za kciuki,bardzo pomogły :shock: Teraz czas na egzamin praktyczny,mam go w piątek o 9.30 i mam nadzieję że znowu mi pomożecie swoimi kciukasami :) Choć nie za bardzo wierzę w zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem,to jednak liczę na Was :) I26 , IRISS - ale z Was lachony - zazdroszczę!!!! U mnie bez zmian, niby jem dukanowo a waga stoi... Pozdrawiam serdecznie i życzę m iłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandra33 Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 hej dziewczyny dzieki za wszystkie glosy jestescie kochane!!!! Ale mialam dzis sen, ze zadzwonil do mnie ryanair(tania linia lotnicza) i proonowal wycieczke na Hawaje za jedyne 2 tys euro(haha) i to byla promocja dla socjali:)jeszcze lepsze... a teraz trzeba spadac bo osrodek tylko przez godzine pracuje a trzeba dalsze zapomogi uskuteczniac...pppa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallina Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 WITAJCIE KOCHANE Nie miałam ani czasu ani nastroju, żęby ostatnimi dniami pisać -WODA, WODA, WODA... To straszny dramat, nie dotknął mnie na szczęście bezpośrednio, ale przez 3 dni byliśmy odcięci od świata, u moich rodziców woda zalała tylko piwnice ale już 3 domy dalej było 1,5 m wody... Zniszczenia są okropne, teraz kiedy woda schodzi, coraz więcej dróg jest przejezdnych widać ten ogrom zniszczeń...Znajome twarze ciągle widzę w telewizji...Ech... Leila - skąś to znam... ;-) Wiem coś na ten temat,przeżywałam to w 1997 roku,mieszkam kolo rzeki,nie spałam kilka nocy.Dodatkowo koło oczyszczalni ścieków i zalałyby mnie pierwze wiadomo co z oczyszczalni.Nie mogłam korzystać w domu z wody ,łazienki,toalety,super(ale i tak lepiej niż tych ,co zalało).Czekam teraz na wodę ,na raxie jet oky,ale jak tak będzie padać dalej ,to nie wiem. I26 , IRISS - ale z Was lachony - zazdroszczę!!!! U mnie bez zmian, niby jem dukanowo a waga stoi... Pozdrawiam serdecznie i życzę m iłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallina Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Nie wiem co się teraz robi z tymi odpowiedziami,ale się pitoli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiulek Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witajcie wtorkowo. Iriss opanuje się, opanuje.. nie zamierzam jeszcze skończyć tej walki o kiloski... a raczej o ich pozbycie się.. Zdjęcie Izy (I26) bardzo motywuje :) Ja nie wiem generalnie.. Iza jest niższa waży więcej ode mnie, a wygląda jak mega laska !!!! Ehh mam wrażenie, że mi do takiego wyglądu to jeszcze brakuje, a brakuje... Dziś już waga odrobinę w dól (61.9), wiec naprawdę nie jest źle.. bałam się, że na długo stanę w jednym miejscu.. ale może są jakieś szanse na ruch.. Dziś już nic nie kusi w lodówce, więc będą ścisłe białeczka :shock: Na śniadanko np zjadłam jajecznicę z wędlinka i gyrosem ;P Tak poza tym postaram się dziś jeść co około te 3 godziny.. a nie zagryzać co chwilę coś.. zobaczymy co z tego wyjdzie... pozdrawiam i biorę się do roboty ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalinowaMammbaLBN Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Cześc Kobietki!!! Ja tylko na chwilę wpadłam...pochwalić się!!! :roll: Wreszcie ruszyło ;-) Jest nie wiel ponad 60kg, w sumie to zalezy od tegojak stanę :shock: 5 razy stawałam bo niemogłamuwierzyć i parę razy pokazywało 60kg ale chyba ze dwa razy ta cholerna wskazówka pokazywała ciut więcej..Generalnie chodzę, tańcze, śpiewam i umiechmi z buźki nie znika :) :) :) Witajcie z rana.pogoda niestety bez zmian. Dzięki kobietki za te wszystkie komplementy,aż mi się buzia śmiała jak to czytałam.Co do mojego brzucha to on jest poprostu w tym stroju zakamuflowany-ale naprawde tam jest -taka wystająca ze spodni fałdocha. Gosiulku co do ćwiczeń to pisałam wcześniej że od kilku dni zaczęłam brzuszki robić.Ja to ogólnie leniwa jestem i poprostu mi się nie chce.Jeżeli chodzi o rozm.to ja tak naprawde nie wiem jaki nosze.myśle że 38.mieszczesię we wszystkie ubrania co kiedyś nosiłam a dużo mam też takich uniwersalnych.ostatnio nie robiłam żadnych zakupów jedynie co w lumpeksie a u nich z tymi rozmiarami też różnie.ostatnio też stwierdziłam że część ubrań jest już za luźna dla mnie i brzydo w nich wyglądam.ale jak narazie czekam ze zmianą garderoby do osiągnięcia określonej wagi.a jeszcze miałam napisać ile mam wzrostu-całe 167czy nawet chyba mniej.musze się zmierzyć dokładnie. :) A ja była pewna,że zCiebie wysoka laska a Ty taki kurdupelek jak ja jesteś :) U mnie jest 166cm z jakimiś tam milimetrami dlatego zawsze jak ktoś zapyta to mówię, że mam 167cm wzrostu :) Ratuje mnie to, że uwielbiam buty na wysokim obcasie i generalnie nie wiele osób zdaje sobie sprawę z mojego mikrusiego wzrostu :grin: Jeszcze raz I26 muszę powiedzieć że świetnie wyglądasz...tak się wczoraj wpatrywałam w te Twoje zdjęcia i może datego w końcu mi waga ruszyła :) MalinowaMambo-dam sie pokroic,ze jak wstawisz swoje fotki to ochom i achom tez nie bedzie konca:)wiec czekamy! Ty mi Kobieto takich rzeczy nie mów bo ja bardzosiebie lubię i może być tak,że jak zacznę swoje zdjęcia wstawiać to końca nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maragrete Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witajcie Kobiałki Protalkowe ! Nie było mnie przez kilka dni i znów najpierw musiałam "odrabiać" zaległości w czytaniu... Kasiatomka, Angi, Nynka- witajcie w nszym protalowym gronie. Życze wam wytrwałości w diecie i jak najmniej pokus do grzeszków... ;-) :shock: Angi - no widzisz juz sie ładnie zaczęły poważne spadki - może tym razem uda ci sie być konsekwentna... oby ! Grazzia - szkoda że nie dotarłaś na mosty w Stanczykach, byłam tam kiedys i cała ta budowla jest super !! Iriss - super opowieść, super weekend, super Amsterdam, super fotki, super laska na nich... ZAZDROSZCZĘ ! :) :) :) AZ1809, Monika P, Misza - gratki za spadki ! Śliweczko - wiedziałam od poczatku że egzamin pójdzie ci wyśmienicie - i nie zawiodłam sie. GRATRULACJE ! Teraz ten praktyczny to troche więcej narwów ale na pewno tez bedzie OK... bede trzymac kcikasy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maragrete Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 I26 - świetnie wyglądasz, naprawdę nie ta sama dziewczyna, i jeszcze ta fryzura - dużo korzystniej w kręconych włoskach, odsuniętych nieco od twarzy do tyłu. SUPER FIGURA ! Ja cos wiem o tym prostowaniu, sama tez namietnie wyciągałam swoje włosy na szczotce i prostowałam prostownica wiele, wiele lat a od 5 lat odpuściłam i nosze kręcone i wszyscy mówia że lepiej... ale zawsze marzy mi sie fryzurka z prostych... eh! Śnieżynka, Anula 1978 - miło że zaglądacie do nas mimo braku czasu chociaz od czasu do czasu. Buziaki dla "starych" Protalek ! Angi - zdrówka dla synka ! Niech ta ospa pójdzie precz... Alienka - urzędnicy w Polsce są niereformowalni, szkoda nerwów, dobrze że im powiedziałaś tak żeby im w piety poszło, ale ... muszą minąć jeszcze pokolenia zanim w polskim urzędzie będzie można cos normalnie załatwić....ja juz chyba tego nie doczekam, moze moje wnuki... jak je bede mieć.. :shock: Masłosia - fajne hasełko ci wyszło, do rymu : ZERO COLI ZERO ! ;-) A tak poważnie to ja tez sie troche obawiam aspartamu czy cyklaminianu sodu, czy innych badziewi słodzących i staram sie je ograniczać. Na szczęście kawy i herbaty nie słodzę od lat, jedynie co do portalowych deserków używam, a cole pije sporadycznie, choć gdyby nie to że sie obawiam to pewnie piłabym litrami. W zeszłym tygodniu widziałam w sklepie Społem Xylolit, słodzik brzozowy, który dziewczyny na forum tez używają, ale zmroziła mnie cena - 28 czy 29 zł za nieduże pudełeczko, więc nie kupiłam... Sandra - piosenka śliczna, głos oddałam, powodzenia w walce o socjal i o szkołę. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maragrete Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Malnowa Mambo - gratuluje spadków, nareszcie ruszyło... :) Gosiulek- tobie sie baty na goła d...e należą za te grzeszki, nie dość ,że grzeszysz to jeszcze spada ciwaga.. no nie.. ty masz chyba jakies znajomości ..u najwyższego... i jeszcze planujesz następne grzeszki na weselu... no ładnie... ale skoro jestes "bezkarna" to grzesz .. ;-) :shock: MarzeniuW- współczuje, współczuje... sama jak patrze na relacje w TV to mnie mrozi jaka perspektywę maja ci zalani ludzie, ile walki muszą jeszcze stoczyć z żywiołem i jego skutkami, domy do zburzenia, pola i uprawy zniszczone, zwierzęta potopione, samochody, maszyny, jakieś małe własne firmy, warsztaty, magazyny - wszystko nie do użytku... a jeszcze jak ktoś nieubezpieczony był... nie wyobrażam sobie... do tego człowiek każdy w domu ma takie rzeczy pamiątkowe które sa dla niego ważne, jakieś zdjęcia, papiery, dokumenty, filmy, nagrania, książki i inne drobiazgi, które maja niewymierna materialnie wartość... ale które nadają sens naszemu życiu, a ci ludzie wyszli z domu jak stali... bez niczego... koszmar ... i te podtopione cmentarze.... coś strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi