Skocz do zawartości

Kremy i polewy

Połączone z dowolnym spodem tworzą super smakołyki.


40 tematów w tym forum

  1. Biała Masa Cukrowa Do Pokrycia Tortu 1 2 3 4 14

    • 188 odpowiedzi
    • 417,7 tyś wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 222,1 tyś wyświetleń
  2. Krem budyniowy-bardzo łatwy ;-)

    • 7 odpowiedzi
    • 164,1 tyś wyświetleń
  3. Polewa Czekoladowa 1 2 3

    • 29 odpowiedzi
    • 142,8 tyś wyświetleń
  4. Masa Do Andruta

    • 6 odpowiedzi
    • 83,2 tyś wyświetleń
  5. Marcepan Sztuczny 1 2

    • 21 odpowiedzi
    • 75 tyś wyświetleń
  6. Lukier Do Ciast - Pączków

    • 0 odpowiedzi
    • 65,9 tyś wyświetleń
  7. Krem Do Ciasta Pysiowo-budyniowy

    • 10 odpowiedzi
    • 56,9 tyś wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 50,9 tyś wyświetleń
  8. Krem "russel" - Podstawowy

    • 2 odpowiedzi
    • 48,7 tyś wyświetleń
  9. Krem Tortowy

    • 0 odpowiedzi
    • 37 tyś wyświetleń
  10. Szybka Masa Kaimakowa

    • 3 odpowiedzi
    • 34,8 tyś wyświetleń
  11. Krem Czekoladowy

    • 6 odpowiedzi
    • 34,5 tyś wyświetleń
  12. Krem Do Napoleonek

    • 6 odpowiedzi
    • 33 tyś wyświetleń
  13. Krem Kakowy Na Maly Tort

    • 0 odpowiedzi
    • 31,2 tyś wyświetleń
  14. Polewa czekoladowa do ciast

    • 1 odpowiedź
    • 30,3 tyś wyświetleń
  15. Szpryc Glazura Do Zdobienia Tortów

    • 8 odpowiedzi
    • 29,7 tyś wyświetleń
  16. Krem Waniliowy

    • 0 odpowiedzi
    • 29,2 tyś wyświetleń
  17. Krem Do Biszkopta

    • 2 odpowiedzi
    • 28,6 tyś wyświetleń
  18. Masa Orzechowa

    • 3 odpowiedzi
    • 28 tyś wyświetleń
  19. Krem Agusi

    • 0 odpowiedzi
    • 25,8 tyś wyświetleń
  20. Masa Kokosowa

    • 3 odpowiedzi
    • 25,3 tyś wyświetleń
  21. Masa Truskawkowa

    • 0 odpowiedzi
    • 24,2 tyś wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 23,2 tyś wyświetleń
  22. Pijana Masa

    • 0 odpowiedzi
    • 22,5 tyś wyświetleń
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.