Skocz do zawartości

Problemy w kuchni

Może coś ci nie wyszło a nie wiesz dlaczego. Może chcesz się poradzić bardziej doświadczonych w kuchni. To forum jest do tego.


519 tematów w tym forum

  1. Pierogi Wegetarianskie

    • 2 odpowiedzi
    • 7 tyś wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 13,5 tyś wyświetleń
  2. Oliwki Z Serem Plesniowym

    • 4 odpowiedzi
    • 7,3 tyś wyświetleń
  3. Jak Zrobic Tarte

    • 2 odpowiedzi
    • 10,7 tyś wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 7,4 tyś wyświetleń
  4. Co Podać?

    • 1 odpowiedź
    • 5,2 tyś wyświetleń
  5. Jakie Ciasto?

    • 6 odpowiedzi
    • 8,6 tyś wyświetleń
  6. Dorsz Ale Nie Filet

    • 2 odpowiedzi
    • 7,1 tyś wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 9,4 tyś wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 6,1 tyś wyświetleń
  7. Śmietana Kremówka

    • 1 odpowiedź
    • 12,8 tyś wyświetleń
  8. Kiszenie Kapusty

    • 0 odpowiedzi
    • 44,2 tyś wyświetleń
  9. Jak Smazyc Mrozone Ryby

    • 12 odpowiedzi
    • 70,6 tyś wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 9,6 tyś wyświetleń
  10. Ryba Panga

    • 12 odpowiedzi
    • 19,2 tyś wyświetleń
  11. Gotowa Masa Karmelowa

    • 3 odpowiedzi
    • 10 tyś wyświetleń
  12. Karczek Pieczony

    • 2 odpowiedzi
    • 29,8 tyś wyświetleń
  13. Sposób Dłuższego Przechowania Koperku I Natki

    • 9 odpowiedzi
    • 45,8 tyś wyświetleń
  14. Jak Upiec Dobrą Babkę?

    • 11 odpowiedzi
    • 40,8 tyś wyświetleń
  15. Nieudana Karpatka !

    • 12 odpowiedzi
    • 20,8 tyś wyświetleń
  16. Wino

    • 7 odpowiedzi
    • 7,7 tyś wyświetleń
  17. Problem Z Bananem

    • 7 odpowiedzi
    • 9,5 tyś wyświetleń
  18. Zamrażanie W Pojemniku

    • 5 odpowiedzi
    • 4 tyś wyświetleń
  19. Co Nowego Na Zabek

    • 5 odpowiedzi
    • 8,3 tyś wyświetleń
  20. Bryskiet (bryzkiet)?

    • 10 odpowiedzi
    • 13,7 tyś wyświetleń
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.