Skocz do zawartości

Problemy w kuchni

Może coś ci nie wyszło a nie wiesz dlaczego. Może chcesz się poradzić bardziej doświadczonych w kuchni. To forum jest do tego.


518 tematów w tym forum

  1. Pomóżcie...

    • 3 odpowiedzi
    • 4 tyś wyświetleń
  2. Prośba - na temat przyprawy

    • 4 odpowiedzi
    • 5,3 tyś wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 57,5 tyś wyświetleń
  3. Kotlety mielone

    • 3 odpowiedzi
    • 8,7 tyś wyświetleń
  4. Termin przydatności do spozycia maku

    • 6 odpowiedzi
    • 16,2 tyś wyświetleń
  5. Co z tym makiem?? ratujcie!

    • 4 odpowiedzi
    • 5,5 tyś wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 8,6 tyś wyświetleń
  6. Pytanie?

    • 3 odpowiedzi
    • 3,6 tyś wyświetleń
  7. Pleśń W Przetworach

    • 7 odpowiedzi
    • 10,8 tyś wyświetleń
  8. Jak Upiec Sernik?

    • 3 odpowiedzi
    • 13,5 tyś wyświetleń
  9. Opadajaca Beza!

    • 1 odpowiedź
    • 8,5 tyś wyświetleń
  10. Zakwas do żurku

    • 6 odpowiedzi
    • 13,2 tyś wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 42,8 tyś wyświetleń
  11. Blachy Do Pieczenia

    • 2 odpowiedzi
    • 6,7 tyś wyświetleń
  12. gotowa masa marcepanowa

    • 0 odpowiedzi
    • 11,9 tyś wyświetleń
  13. perełki

    • 6 odpowiedzi
    • 5,7 tyś wyświetleń
  14. OPADANIE CIAST

    • 1 odpowiedź
    • 7,2 tyś wyświetleń
  15. Bimber zamiast spirytusu w nalewce

    • 2 odpowiedzi
    • 20,3 tyś wyświetleń
  16. Riso Superfino Arborio co to jest wie ktoś?

    • 1 odpowiedź
    • 4,9 tyś wyświetleń
  17. Pytanie o tort weselny.

    • 1 odpowiedź
    • 7,6 tyś wyświetleń
  18. Pierogi?.

    • 5 odpowiedzi
    • 19,4 tyś wyświetleń
  19. Lane kluski

    • 1 odpowiedź
    • 10,1 tyś wyświetleń
  20. Zakalec

    • 9 odpowiedzi
    • 18,9 tyś wyświetleń
  21. miękka piana :(((

    • 1 odpowiedź
    • 4,5 tyś wyświetleń
  22. hamburger

    • 1 odpowiedź
    • 4,5 tyś wyświetleń
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.