smaczny.pl przepisy kulinarne

Wyniki wyszukiwania "Przetwory na zim�� burak kapusta marchew kapusta czerwona grzyby"

Czerwona kapusta kiszona z marchewką i cebulą
Kolejna zdrowa produkcja z czerwoną kapustą! :) Tym razem czerwoną kapustę kisiłam z marchewką, jabłkami i cebulą.
Czerwona kapusta kiszona z jabłkami
Większość z nas kisi tylko białą kapustę, ewentualnie z dodatkiem czerwonych buraków.
Czerwona kapusta kiszona z żurawiną
Czerwona kapusta, jabłuszka i suszona żurawina... te taka kompozycja chodziła za mną już od jakiegoś czasu, aż wreszcie trafiła do jednego kamiennego naczynia.
Surówka z czerwonej kapusty z majonezem
To zwykła surówka z kapusty o pięknym purpurowym kolorze. Do tego jest tania i błyskawiczna do przygotowania.
Surówka z białej kapusty i czerwonej cebuli
Kapustę opłukać, osuszyć i poszatkować. Cebulę obrać z łusek, opłukać i pokroić w piórka.
Surówka z czerwonej kapusty, jabłuszka i pora
Prosta, chrupiąca i zdrowa surówka do zrobienia w zaledwie kilka minut. Urozmaici i doda smaku wszystkim daniom.
Surówka z kapusty, marchewki i selera
To prosta, łatwa i bardzo dobra surówka z warzyw. W jednej misce znajdziemy kapustę, marchewkę, seler, natkę zielonej pietruszki, lubczyku oraz przyprawy.
Sałatka coleslaw
To prosta, szybka i przepyszna w smaku surówka z kapusty, marchewki, cebuli i przepysznego sosu :)
Czerwona kapusta z wędzonką
To smaczna i aromatyczna czerwona kapustka do obiadku :) Na szare, mroźne jesienne i zimowe dni.
Surówka z czerwonej kapusty i ananasa
To świetna, łatwa i zdrowa surówka do obiadu, do wykonania w zaledwie kilkanaście minut.
Surówka z białej rzepy i marchewki
Jasna, chrupiąca i dobrze smakuje - jak dla mnie to smakiem przypomina sałatkę coleslaw ;)
Sałatka z czerwonych buraków i ogórków
Czerwone buraki umyć, ugotować w skórce i ostudzić. Następnie obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Sałatka obiadowa z czerwonych buraków i białej kapusty
Czerwone buraki i marchew obrać ze skórki, opłukać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Sałatka z buraków i marchewki na zimę
Czerwone buraki i marchew umyć i wrzucić w skórce do gotującej się wody. Ugotować osobno (buraki w jednym garnku, a marchew w drugim garnku), następnie ostudzić, obrać ze skórki, opłukać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Newsletter

Szukasz kulinarnych inspiracji? Zapisz się na newsletter smaczny.pl aby co kilka dni otrzymać od nas porcję ciekawych przepisów i porad.

Newsletter jest i będzie bezpłatny. Nikomu nie przekazujemy Twojego adresu email. Będzie on użyty tylko i wyłącznie do wysyłki maili ze smaczny.pl.

Dimpart 2003 - 2019. Wszystkie prawa zastrzeżone.